S3 Footpegs Spare Parts ESK-551

Gyártó:
Cikkszám:
880543
Gyári cikkszám:
ESK-551

3652.52

2876.0000

3 653 Ft

Nettó: 2 876 Ft

S3 Footpegs Spare Parts ESK-551

Rendelhető
Rendelhető

S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 - Kitűnő Lábtartó Alkatrészek Motorodhoz

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Lábtartók > Alkatrész

Gyártó: S3

Üdvözlünk motoralkatrész webshopunkban! Bemutatjuk neked az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 alkatrészét, amelyet kifejezetten azért terveztünk, hogy minden motoros igényét kielégítse. A S3 egy elismert és megbízható márka a motoros felszerelések világában, és nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb választás a motorosok körében.

Aereodinamika és tartósság

Az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 alkatrészt az innovatív mérnöki megoldások és a legjobb anyagok felhasználásával készült. Az aerodinamikai tervezés segít csökkenteni a légellenállást, javítva ezzel a vezetési élményt és kontrollt. A magas minőségű anyagok garantálják az alkatrész tartósságát, amely hosszú ideig megbízhatóan szolgálja a motorodat.

Kiváló illeszkedés és könnyű telepítés

Az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a motorodhoz, így nem kell aggódnod a telepítési problémák miatt. A precíz tervezés és kivitelezés biztosítja, hogy az alkatrész a helyén maradjon, még a legkeményebb terepeken is. A telepítési folyamat egyszerű és gyors, még a kevésbé tapasztalt motorosok számára is.

Fokozott biztonság és kényelem

Minden motoros tudja, hogy a megfelelő lábtartók nemcsak a kényelemről, hanem a biztonságról is szólnak. Az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 alkatrészei fokozott tapadást és stabilitást biztosítanak, így csökkentve a csúszás és az esés kockázatát. A kényelmes lábtartók lehetővé teszik, hogy hosszabb túrák során is kényelmesen érezd magad, anélkül hogy fáradtnak éreznéd a lábaidat.

Rendkívüli teljesítmény

Az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 optimalizált szerkezetének köszönhetően a motor teljesítménye is javulhat. A hatékony légáramlás és a stabil alap által a motor jobban reagál a vezetési parancsokra, így fokozva a teljesítmény élvezetét.

Összegzés

Ha egy megbízható, tartós és kényelmes lábtartó alkatrészt keresel motorodhoz, az S3 Footpegs Spare Parts ESK-551 a tökéletes választás. Vásárold meg még ma webshopunkban, és élvezd a minőség és teljesítmény tökéletes kombinációját!

Részletek:

  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Lábtartók > Alkatrész
  • Gyártó: S3
  • Modell: ESK-551

Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges