S3 Footpegs Pótalkatrész Sherco ESK-495-1233-SPA

Gyártó:
Cikkszám:
880540
Gyári cikkszám:
ESK-495-1233-SPA

14499.999956

11417.3228

14 500 Ft

Nettó: 11 417 Ft

S3 Footpegs Pótalkatrész Sherco ESK-495-1233-SPA

Rendelhető
Rendelhető

S3 Footpegs Pótalkatrész Sherco ESK-495-1233-SPA

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Lábtartók > Alkatrész

Gyártó: S3

Üdvözöljük webshopunkban, amely motorkerékpár-alkatrészekre és -ruhatárra specializálódott! Bemutatjuk Önnek az egyik kiemelkedő termékünket, az S3 Footpegs Pótalkatrész Sherco ESK-495-1233-SPA-t, amely kifejezetten a Sherco modellekhez készült. Ez a lábtartó pótalkatrész kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, amelyek elengedhetetlenek a terepen történő motorozáshoz.

A S3, mint neves gyártó, elkötelezett a motorosok számára biztosított minőség és megbízhatóság iránt. Az S3 Footpegs Pótalkatrész Sherco ESK-495-1233-SPA minden részletében a legmagasabb precizitást és szakértelmet tükrözi.

Főbb jellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű alumínium, amely könnyű és tartós
  • Alkalmazás: Speciálisan tervezett a Sherco modellekhez
  • Könnyű beszerelés: Szerszám nélkül gyorsan és egyszerűen cserélhető
  • Méret és illeszkedés: Pontosan illeszkedik a Sherco motor típusokhoz, biztosítva a maximális kényelem és biztonság érdekében

Ezek a prémium minőségű lábtartó pótalkatrészek az S3-tól nemcsak kiválóan teljesítenek, hanem esztétikailag is hozzájárulnak a motorkerékpár megjelenéséhez. Terepjárás közben elengedhetetlen a stabilitás és a kontroll. A S3 Footpegs pótalkatrészek biztosítják, hogy mindig a helyén maradjanak, még a legkeményebb terepen is.

Miért válassza az S3 Footpegs pótalkatrészt?

Az S3 által gyártott lábtartó pótalkatrészek több mint egyszerű tartozékok. Az S3 számos versenyző által kedvelt márka, és a termékei megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak is. Az innovatív tervezés és a kiváló anyagminőség kombinációja biztosítja, hogy a motorja mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Részletes specifikációk:

  • Modellszám: ESK-495-1233-SPA
  • Súly: 250 gramm
  • Szín: Ezüst
  • Kompatibilitás: Minden Sherco modell, amely támogatja a ESK-495-1233-SPA modellt

Az online motoros közösségek és a versenyzők is megerősítik a lábtartók megbízhatóságát és tartósságát. Böngéssze webshopunk teljes kínálatát, és találja meg az összes szükséges tartozékot és pótalkatrészt a Sherco motorkerékpárjához.

Rendelje meg most az S3 Footpegs pótalkatrészt: Kattintson a 'Kosárba' gombra, és biztosítsa, hogy motorja mindig kiváló állapotban legyen. Élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot, amelyet büszkén kínálunk minden vásárlónknak.

Állapot Új
Márka Sherco
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges