Hardline-X KTM, Husqvarna prémium enduró lábtartó 2016-

Gyártó:
Cikkszám:
968615

38900.000051

30629.9213

38 900 Ft

Nettó: 30 630 Ft

Hardline-X KTM, Husqvarna prémium enduró lábtartó 2016-

  • Natúr alu
  • Sötétszürke
  • Világosszürke
Rendelhető
Rendelhető

Hardline-X KTM, Husqvarna prémium enduró lábtartó 2016-

A Hardline-X prémium enduró lábtartó a KTM és Husqvarna motorokhoz rendkívül robusztus és kiemelkedően funkcionális alkatrész, amely 2016-tól gyártott modellekhez készült. Különleges tervezése és gyártási technológiája révén kimagasló teljesítményt nyújt, ami minden enduró versenyző számára nélkülözhetetlen.

Prémium anyaghasználat és strapabíróság

A Hardline-X lábtartók magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek rendkívül ellenállóak a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak. Az alumínium ötvözet és a titán kombinációja biztosítja a lábtartó könnyedségét és tartósságát. A tartós bevonat megvédi a korrózió ellen, így hosszú élettartamot garantál.

Kiemelkedő ergonómia és biztonság

Ezek a lábtartók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, ami növeli a kényelemet és a biztonságot a motorozás során. A csúszásmentes felület biztosítja a stabilitást még a legnehezebb terepviszonyok között is. A széles belépési felületnek köszönhetően a lábat optimálisan támasztja alá, csökkentve a fáradtságot hosszabb utak esetén is.

Könnyű telepítés

A Hardline-X lábtartókat könnyű felszerelni, mivel a gyártó minden szükséges tartozékot és részletes szerelési útmutatót mellékel. Ezáltal a telepítés akár otthon is gyorsan és egyszerűen elvégezhető, nem szükséges különösebb szakértelem.

Stílus és megjelenés

A Hardline-X KTM és Husqvarna prémium enduró lábtartók modern és sportos megjelenéssel rendelkeznek, amelyek tökéletesen kiegészítik a motor stílusát. A különböző színváltozatok közül választhat, így a lábtartó megjelenése nagyszerűen passzolhat bármilyen motorhoz.

Teljesítményfokozás a versenypályán

Ezek a prémium lábtartók különösen ajánlottak versenyzőknek és hobbi motorosoknak egyaránt, akik szeretnék maximalizálni teljesítményüket. A kiváló tapadás és stabilitás révén a lábtartók lehetővé teszik a motor pontosabb irányítását, ami kulcsfontosságú lehet a versenypályán.

Rendelés és kiszállítás

Webshopunkban egyszerűen megrendelheti a Hardline-X KTM, Husqvarna prémium enduró lábtartókat, és gyors kiszállítást biztosítunk. Vásároljon most, hogy megtapasztalhassa az endurózás új szintjét!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felszerelje motorját a legjobb minőségű lábtartóval. Bízza magát a Hardline-X márkára, és élvezze a kimagasló teljesítményt és tartósságot minden motorozási körülmény között!

#Szín Sötétszürke
#Szín Világosszürke
#Szín Natúr alu
Állapot Új
Márka KTM
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták