PRO-CARBON RACING KTM Kupplung Főmunkahenger Védő - 4 ütem - Brembo 2015-ig

Gyártó:
Cikkszám:
758848

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kupplung Főmunkahenger Védő - 4 ütem - Brembo 2015-ig

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kupplung Főmunkahenger Védő - 4 ütem - Brembo 2015-ig

A PRO-CARBON RACING KTM Kupplung Főmunkahenger Védő kiváló választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki szeretné maximalizálni motorkerékpárja teljesítményét és biztonságát. Ez a védő kifejezetten a KTM modellek számára készült, és kompatibilis a Brembo rendszerekkel 2015-ig.

Kiemelkedő védelem és tartósság

A PRO-CARBON RACING Kupplung Főmunkahenger Védő prémium minőségű szénszálas anyagból készül, amely nem csak rendkívül könnyű, de ultra-ellenálló is a mechanikai sérülésekkel szemben. Ez az anyag az autósportokban is kedvelt választás, mivel elsőrangú védelmet nyújt az intenzív igénybevétel mellett is.

Optimális illeszkedés és egyszerű telepítés

A termék kialakítása biztosítja az optimális illeszkedést a KTM motorkerékpárokhoz. A védő pontosan illeszkedik a Brembo kuplung főmunkahengerhez, így nem szükséges módosítani vagy hozzáigazítani a motorkerékpár alkatrészeit. Ez megkönnyíti a telepítést és csökkenti a telepítéssel járó időt és erőfeszítést.

Stílusos megjelenés

A szénszálas anyag lenyűgöző megjelenést biztosít, mely szinte azonnal feldobja a motorkerékpár vizuális élményt nyújtó részleteit. Ezzel a védővel motorkerékpárja nemcsak védettebb lesz, de stílusosabb is.

Fokozott biztonság

A főmunkahenger védője kritikus szerepet játszik a motorozás biztonságában. Ez a védő segít megelőzni a károsodásokat, amelyek a kuplung főmunkahenger meghibásodását eredményezhetik. Ezzel biztosítja a tökéletes működést minden körülmények között, legyen szó versenyzésről vagy mindennapi használatról.

PRO-CARBON RACING: A minőség és innováció garanciája

A PRO-CARBON RACING márka a motorkerékpár ipar egyik vezető gyártója. Termékeik híresek a kiváló minőségükről és innovatív dizájnjukról. Minden egyes alkatrészt szigorú teszteknek vetnek alá, hogy garantálják a tökéletes teljesítményt és tartósságot.

A termék jellemzői

  • Model kompatibilitás: KTM modellek
  • Kuplung rendszer: Brembo rendszerek 2015-ig
  • Anyag: Prémium minőségű szénszál
  • Szín: Szénszálas fekete
  • Könnyű és tartós
  • Egyszerű telepítés

Válasszon a PRO-CARBON RACING termékeiből, és biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű védelmet és teljesítményt kapja. Tegye meg a következő lépést a motorozás élményének javítása érdekében!

Rendelje meg most!

Ne habozzon, rendelje meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kupplung Főmunkahenger Védőt, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM Brembo 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges