PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű Brembo 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758847

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű Brembo 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű Brembo 2019

Termék kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kuplung munkahenger védők > Felső munkahenger védő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű Brembo 2019 egy prémium minőségű védőfelszerelés, amelyet kifejezetten a KTM motorkerékpárok kuplung munkahengerének védelmére terveztek. Ez a védő jelentős védelmet nyújt a kuplung munkahenger számára, megóvva azt a sérülésektől és meghosszabbítva annak élettartamát.

Kiemelkedő jellemzők

Specifikus illeszkedés: A termék kifejezetten a 2019-es évjáratú, 2 ütemű Brembo rendszerrel szerelt KTM motorkerékpárokhoz készült, ezáltal biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.

Prémium anyaghasználat: A védő kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely nemcsak rendkívül tartós és könnyű, hanem pazar megjelenést is biztosít. A szénszálas konstrukció jelentősen hozzájárul a termék hosszú élettartamához és kiváló mechanikai tulajdonságaihoz.

Egyszerű telepítés: A PRO-CARBON RACING kuplung munkahenger védője gyorsan és könnyen telepíthető a motorkerékpárra, szerszámok széles körű használata nélkül. A pontos illeszkedés és a mellékelt szerelési utasítások révén a telepítés mindössze néhány percet vesz igénybe.

Optimális védelem: Ez a védő jelentős védelmet nyújt a kuplung munkahenger számára az esetleges sérülésekkel és kopással szemben. A használata különösen ajánlott terepmotorozás során, ahol a motor fokozottan ki van téve a mechanikai behatásoknak.

További előnyök

Korrózióálló: A szénszálas anyag nem korrodálódik, így hosszú távon is megőrzi kiváló minőségét és megjelenését.

Esztétikus megjelenés: A védő modern és sportos dizájnja tökéletesen kiegészíti a motorkerékpár megjelenését, növelve annak esztétikai értékét.

Minimalizált súlynövekedés: A szénszálas anyagnak köszönhetően a védő rendkívül könnyű, így minimálisan sem növeli meg a motorkerékpár súlyát, ami különösen fontos a teljesítmény megőrzése szempontjából.

Következtetés

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű Brembo 2019 egy elengedhetetlen tartozék minden KTM motorkerékpár tulajdonos számára, aki maximális védelmet szeretne biztosítani járművének. Akár profi terepmotoros, akár hétvégi hobbista, ez a védő jelentősen hozzájárulhat a kuplung munkahenger élettartamának meghosszabbításához és a motorkerékpár általános teljesítményének megőrzéséhez.

A webshopunkban vásárolva biztos lehet benne, hogy eredeti PRO-CARBON RACING terméket kap, amely garantáltan megfelel a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli követelményeknek.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM Brembo 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges