PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű - 2003-18

Gyártó:
Cikkszám:
758846

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű - 2003-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő - 2 ütemű - 2003-18

Ha komoly motorospilóta vagy, és a legjobb védelmet keresed motorod számára, a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő az, amire szükséged van. Ez a kiváló minőségű védő burkolat különösen a 2003-2018 közötti KTM 2 ütemű modellekhez lett tervezve, és a legjobb védelmet nyújtja a kuplung munkahengered számára az esetleges sérülésekkel szemben. Motoralkatrészink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják az időtállóságot és a maximális teljesítményt.

Kiváló Minőségű Anyagok és Konstrukció

A PRO-CARBON RACING termékei mindig is híresek voltak a kiváló minőségükről és tartósságukról. Ez a kuplung munkahenger védő sem kivétel. Kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely rendkívüli könnyedség mellett hihetetlen tartósságot biztosít. A karbon rost szerkezetnek köszönhetően maximális védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel, kőfelverődéssel és egyéb káros hatásokkal szemben.

Optimalizált Védelem

A kuplung munkahenger egyike azoknak az alkatrészeknek, amelyek különösen érzékenyek a sérülésekre. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk ezek számára, különösen terepen történt motorozás során. A PRO-CARBON RACING kuplung munkahenger védő speciálisan úgy lett tervezve, hogy teljes körű védelmet nyújtson a kuplung munkahenger számára, miközben minimalizálja a súlyt és nem befolyásolja a motor teljesítményét.

Könnyű Telepítés

A telepítés egyszerű és problémamentes. A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, és a telepítési folyamat néhány perc alatt elvégezhető. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így bárki könnyedén felhelyezheti a védőt.

Stílus és Funkcionalitás

Amellett, hogy kiváló védelmet nyújt, ez a kuplung munkahenger védő stílusos megjelenést is biztosít motorodnak. A karbon anyag elegáns megjelenése tökéletesen illik a KTM modellekhez, és jelentősen javítja a motor vizuális esztétikáját. Nemcsak csodálatosan néz ki, hanem kiváló funkcionalitást is biztosít.

Ha komolyan veszed a motorozást és a maximális védettséget keresed motorod számára, ne keress tovább. A PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Munkahenger Védő az, amire szükséged van!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges