PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védő - 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
760083

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védő - 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védő - 2016-18

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védő az egyik legjobb védelmet nyújtja a 2016-2018 közötti Husqvarna motorokhoz, különösen a kuplung munkahenger területén. Ez a kiváló minőségű termék lehetővé teszi, hogy megvédje motorját a külső behatásoktól és hosszú élettartamot biztosítson a kuplungrendszer számára.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Prémium anyagok: A PRO-CARBON RACING főként kiváló minőségű karbonból készíti termékeit, amely rendkívül erős és könnyű. Ez a anyag kiváló védelmet nyújt az ütések és kopások ellen, így motorja mindig a legjobb állapotban marad.
  • Ergonomikus kialakítás: A termék speciálisan a Husqvarna 2016-2018 modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a motorhoz és nem zavarja a motor egyensúlyát és működését.
  • Könnyű telepítés: A felszerelése rendkívül egyszerű, mivel minden szükséges szerelőelemet és útmutatót tartalmaz a csomag. Nem szükséges speciális szerszámok vagy szakértelem.
  • Tartósság és megbízhatóság: A karbon anyag miatt a védő rendkívül tartós és hosszú élettartamú, ellenáll a korroziónak és az időjárás viszontagságainak is.

Termék Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: Husqvarna 2016-2018 modellek
  • Anyag: Karbon
  • Szín: Fekete karbon minta
  • Súly: Könnyű
  • Telepítés: Egyszerűen szerelhető

Ez a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védő ideális választás minden motoros számára, aki szeretné maximalizálni a motor élettartamát és teljesítményét. A karbon szerkezetének köszönhetően könnyű és tartós, így hosszú távon megbízható védelmet nyújt. Ezen kívül a letisztult design bármilyen Husqvarna motorhoz illik, tovább emelve annak megjelenését.

Ez a termék különösen ajánlott olyan motorosoknak, akik gyakran vesznek részt versenyeken vagy olyan terepeken motoroznak, ahol a motor nagyobb ütéseket és kopásokat szenvedhet el. A PRO-CARBON RACING Felső Munkahenger Védője biztosítja, hogy a kuplung munkahenger mindig optimális állapotban maradjon, ezzel hozzájárulva a biztonságos és zavartalan motorozási élményhez.

Vásárolja meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Munkahenger Védőt webshopunkban, és nyújtson maximális védelmet motorjának! Legyen részese a PRO-CARBON RACING minőségnek és szakértelemnek!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett