PRO-CARBON RACING Honda Case Saver - CR 250 2002-07

Gyártó:
Cikkszám:
758332

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Case Saver - CR 250 2002-07

Rendelhető
Rendelhető

A motorosok számára a maximális biztonság érdekében elengedhetetlen a megfelelő védelmi felszerelés. A PRO-CARBON RACING Honda Case Saver - CR 250 2002-07 egy kifejezetten olyan termék, amely megvédi motorod alsó munkahengerét a mechanikai sérülésektől és ütésektől. Különösen a Honda CR 250 modellhez készült, a 2002 és 2007 közötti évjáratokhoz.

Ez a védő rendkívül strapabíró és könnyű szénszálas anyagból készült, amely biztosítja, hogy ne növelje jelentősen a motor súlyát, ugyanakkor ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is. A szénszál jellemzői miatt kiválóan ellenáll a kopásnak, és különleges szilárdságából adódóan hosszú időn át megőrzi eredeti formáját és funkcionalitását.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Honda Case Saver-t?

  • Fokozott védelem: Megvédi a motor alsó munkahengerét kövek, törmelék és egyéb mechanikai sérülések ellen.
  • Könnyű és tartós szénszál: A szénszálas anyag kiváló egyensúlyt biztosít a könnyű súly és a nagy szilárdság között.
  • Pontosan illeszkedik: Kifejezetten a Honda CR 250 modellhez tervezett, így biztosítva a tökéletes illeszkedést.
  • Könnyű felszerelés: A védőt egyszerűen és gyorsan fel lehet szerelni, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Aerodinamikus kialakítás: Az áramvonalas kialakítás biztosítja, hogy ne befolyásolja negatívan a motor teljesítményét.

A PRO-CARBON RACING sokéves tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, és kínálatuk a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Ez a Honda Case Saver nagyszerű példa a cég iránti elkötelezettségére a kiváló minőségű, tartós és megbízható termékek iránt.

Telepítés és karbantartás

A telepítés rendkívül egyszerű, és semmiféle különleges szerszámot nem igényel. A doboz tartalmazza a szükséges rögzítőelemeket és egy részletes használati utasítást, amely segítséget nyújt a gyors és hatékony felszereléshez. A karbantartás minimális, elegendő időnként ellenőrizni a rögzítőelemek állapotát és szükség esetén meghúzni őket.

Bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, állunk rendelkezésére ügyfélszolgálatunk elérhetőségein keresztül. Nézzen körül webshopunkban, és ismerkedjen meg további termékeinkkel is, amelyek között biztosan megtalálja a megfelelő védőfelszereléseket és motoralkatrészeket az Ön igényeire szabva.

Válassza a PRO-CARBON RACING Honda Case Saver-t, és biztosítsa motorjának tartós védelmét, hogy minden terepen a legjobbat nyújthassa!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CR250 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges