P-TECH Alumínium alsó kupplungmunkahenger védő BETA RR 200 2020 SPK008

Gyártó:
Cikkszám:
852635
Gyári cikkszám:
SPK008

26400.000032

20787.4016

26 400 Ft

Nettó: 20 787 Ft

P-TECH Alumínium alsó kupplungmunkahenger védő BETA RR 200 2020 SPK008

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Alumínium alsó kupplungmunkahenger védő BETA RR 200 2020 SPK008

A P-TECH Alumínium alsó kupplungmunkahenger védő a BETA RR 200 2020 motorkerékpár modelljéhez tervezett, kiváló minőségű védőeszköz, amely akár a legkeményebb terepviszonyok között is maximális védelmet nyújt. A P-TECH márka híres a tartósságáról és megbízhatóságáról, és ez a termék sem kivétel ebben a tekintetben.

Kiváló minőségű anyaghasználat

Ez a kupplungmunkahenger védő erős, tartós alumíniumból készült, amely ellenáll a nagy igénybevételnek és az ütéseknek. Az alumínium könnyű, mégis robusztus anyag, amely garantálja, hogy motorja maximális védelmét biztosítja anélkül, hogy túlzott súlyt adna hozzá.

Precíz tervezés

A P-TECH alumínium védő pontosan a BETA RR 200 2020 modell specifikációi alapján készült. Az illeszkedés és a telepítés egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. A pontos méretezés biztosítja, hogy a védő tökéletesen illeszkedjen a motor különböző alkatrészeihez, ezáltal megnövelve élettartamukat és csökkentve a karbantartási költségeket.

Maximális védelem

Terepmotorozás során a kupplungmunkahenger különösen ki van téve a sérüléseknek, legyen szó kavicsokról, törmelékről vagy más akadályokról. Ez a védőelem kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megvédje a kupplungmunkahengert a sérülésektől, így Ön biztonságosan élvezheti a motorozás élményét anélkül, hogy aggódnia kellene a lehetséges károk miatt.

Könnyű telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű és gyors. Nincs szükség bonyolult szerelési folyamatokra vagy kiegészítő alkatrészekre. A készlet minden szükséges elemet tartalmaz az azonnali és problémamentes rögzítéshez.

Testreszabott megjelenés

Az alumínium védő stílusos, modern megjelenést biztosít a motorkerékpár számára. A sima, polírozott felület nemcsak esztétikus, hanem hozzájárul a korrózió elleni védelemhez is. Motorja nemcsak jól fog kinézni, hanem kiváló védelmet is élvez majd.

Megbízható márka

A P-TECH neve garancia a minőségre. A márka sokéves tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek és kiegészítők terén, és termékeik a világ minden táján elismertek. Bízzon a P-TECH-ben, és válassza a legjobb minőséget motorjához.

Összefoglalva, a P-TECH Alumínium alsó kupplungmunkahenger védő a legjobb választás mindazok számára, akik hosszú távú védelmet és megbízhatóságot várnak el motorjuktól. Ne hagyja, hogy egy kis apróság tönkretegye a motorozás élményét – válassza ezt a kiváló minőségű védőt, és motorozzon biztonságban!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges