PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő - 4 ütemű Brembo 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758851

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő - 4 ütemű Brembo 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő - 4 ütemű Brembo 2019

A PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő egy prémium alkatrész, amely a legújabb technológiával készült, hogy megvédje a KTM motorod kuplung főhengerét extrém körülmények között is. Ez a védő kifejezetten azokra a modellekre lett tervezve, amelyek 4 ütemű Brembo fékrendszerrel vannak ellátva, és amelyek 2019-ben jelentek meg a piacon.

Minőségi Anyagok és Technológia

A PRO-CARBON RACING termékek mindegyike szigorú minőségellenőrzésen megy át, és ezt a kuplung főhenger védőt nagy szakértelemmel és gondossággal gyártották. Az anyaga afrikai karbon, amely könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős és ellenálló. A karbon anyag előnyei között szerepel a korrózióállóság és a hőállóság, amely különösen fontos motoros körülmények között.

Kiemelkedő Védelmi Képességek

A kuplung főhenger az egyik legfontosabb alkatrész a motoron, hiszen ez felelős a megbízható váltóműködésért. Bármilyen sérülés negatívan befolyásolhatja a motor teljesítményét és működését. A PRO-CARBON RACING KTMTM Kuplung Főhenger Védő hatékonyan védi ezt az érzékeny részt, akár terepen, akár versenypályán használja a motorját.

Könnyű Felszerelés

A termék felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Az összes szükséges rögzítőelem mellékelve van, így bárki gyorsan és könnyedén felhelyezheti. Az egyedi formatervezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a KTM motorok kuplung főhengerére.

Esztétikus Kialakítás

Ez a fokozott védelem mellett esztétikai értékkel is bír. A letisztult, modern design és a karbon anyag eleganciája minden profi motoros számára vonzóvá teszi ezt a védőt. A fekete karbon szín kiválóan passzol a KTM motorok megjelenéséhez, így nemcsak hasznos, de stílusos tartozék is.

Kompatibilitás

A PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő kompatibilis az összes 2019-es évjáratú 4 ütemű Brembo fékrendszerrel felszerelt KTM modellel. Ezért biztos lehet benne, hogy a termék pontosan illeszkedik a motorjához, és hatékonyan védi azt.

Elégedettségi Garancia

A PRO-CARBON RACING elkötelezett az ügyfélelégedettség iránt, ezért minden terméket garanciával kínál. Ha bármilyen problémája akad a termékkel, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz és segítünk megoldani a felmerült problémákat.

Összegzés

Azok számára, akik komolyan veszik motorjuk karbantartását és elszántak, hogy megvédjék legfontosabb alkatrészeit, a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Főhenger Védő egy elengedhetetlen kellék. Nemcsak praktikus és védelmet nyújt, hanem esztétikus és könnyű felszerelni is. Tegye még biztonságosabbá és stílusosabbá motorját ezzel a kiváló minőségű kiegészítővel!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM Brembo 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges