PRO-CARBON RACING KTM Felső Kupplung Munkahenger Védő - 4 ütemű minden típus - Évek 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
758850

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Felső Kupplung Munkahenger Védő - 4 ütemű minden típus - Évek 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

Termék: PRO-CARBON RACING KTM Felső Kupplung Munkahenger Védő - 4 ütemű minden típus - Évek 2016-18

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kupplung munkahenger védők > Felső munkahenger védő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Részletes leírás:

A PRO-CARBON RACING KTM Felső Kupplung Munkahenger Védő a motorosok számára kínál egyedülálló védelmet és megbízhatóságot a KTM motorokhoz. Ez a védő kifejezetten a 2016-2018-as évjáratú, 4 ütemű KTM modellekhez készült, és minden típussal kompatibilis. A felhasznált anyagokat és a gyártási technológiát tekintve a PRO-CARBON RACING vezető szerepet tölt be a motoralkatrészek piacán.

A termék fő előnyei közé tartozik:

  • Kiváló anyaghasználat: A védők prémium minőségű karbonból készülnek, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül erős is. Ennek köszönhetően az alkatrész kibírja a legnagyobb igénybevételt is.
  • Precíz illeszkedés: A PRO-CARBON RACING termék tökéletesen illeszkedik a KTM motorokhoz, így nem szükséges további módosításokat végezni a felszerelés során.
  • Egyszerű felszerelés: A felszereléshez nem szükségesek különleges szerszámok vagy szakértelem. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési útmutatót és csavarokat.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon szövésű felület csodálatos megjelenést biztosít a motornak, amely nemcsak védi, hanem stílusosan is mutat.
  • Tartósság: A karbon alapanyag rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel és az időjárási viszontagságokkal szemben, így hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálja a motorosokat.

Ha Ön egy szenvedélyes motoros, aki nagyra értékeli a minőséget és a megbízhatóságot, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Felső Kupplung Munkahenger Védő a legjobb választás az Ön számára. Ez a termék garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak, és hosszú távú védelmet nyújt a motorja számára.

Ne habozzon, tegye kosárba ezt a kiemelkedő terméket még ma, és biztosítsa motorjának a legjobb védelmet! Látogassa meg webshopunkat további kiváló motoralkatrészekért és motoros kiegészítőkért!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták