ACERBIS Kormányvég kupak - Fekete AC 0012989.090

Gyártó:
Cikkszám:
735885
Gyári cikkszám:
AC 0012989

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

ACERBIS Kormányvég kupak - Fekete AC 0012989.090

  • 13,5 mm
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek és ruházati termékek prémium webshopjában, ahol mindig megtalálhatja a legújabb és legjobb minőségű termékeket. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az ACERBIS Kormányvég kupakot - Fekete AC 0012989.090 terméket, amely a motoros kiegészítők között kiemelkedő szerepet játszik.

Az ACERBIS Kormányvég kupak tökéletes választás minden motoros számára, aki kiváló minőségű, tartós és elegáns kormányvég kupakot keres. Az ACERBIS márka már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű motorkerékpár kiegészítőket, és világszerte elismert a motorkerékpár rajongók körében.

A fekete színű ACERBIS Kormányvég kupak ideális választás minden típusú motorhoz. A letisztult, elegáns és minimalista design tökéletesen illeszkedik bármely motor stílusához, legyen az modern sportmotor, klasszikus vespa vagy robusztus terepmotor. A kupak fekete színe időtálló eleganciát sugároz, és garantáltan feldobja motorja megjelenését.

A termék egyik legfontosabb jellemzője a kiváló minőségű anyaghasználat. Az ACERBIS Kormányvég kupak tartós és ellenálló műanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Ez az anyag ellenáll a mechanikai sérüléseknek, valamint a különböző időjárási körülményeknek, így Ön nyugodt lehet afelől, hogy a kormányvég kupak hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

A kormányvég kupak felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Az ACERBIS által tervezett rögzítőrendszer lehetővé teszi a könnyű és biztonságos felszerelést, anélkül hogy bonyolult szerszámokra lenne szükség. A kupakot könnyedén felhelyezheti a kormányra, és szilárdan tartja azt a helyén, megakadályozva a véletlen lecsúszást vagy elmozdulást.

Az ACERBIS Kormányvég kupak nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem biztonsági szerepet is betölt. A kormányvég kupak védi a kormányt a sérülésektől, megakadályozza a por és a szennyeződések bejutását a kormány csövébe, és csökkenti a rezgéseket, így javítva a vezetési élményt. Ezen kívül, egy esetleges baleset vagy esés során a kormányvég kupak megvédheti a motorost a súlyosabb sérülésektől, mivel tompítja az ütközést.

Összefoglalva, az ACERBIS Kormányvég kupak - Fekete AC 0012989.090 egy olyan kiegészítő, amely egyszerre nyújt esztétikai és funkcionális előnyöket. Kiváló minőségű anyaghasználata és könnyű felszerelhetősége miatt ideális választás minden motoros számára. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és szerezze be még ma webáruházunkban!

Rendelje meg most, és tapasztalja meg az ACERBIS minőséget és megbízhatóságot saját motorján!

#Méret 13,5 mm
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges