Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214

Gyártó:
Cikkszám:
993801
Gyári cikkszám:
P2014

9200.000015

7244.0945

9 200 Ft

Nettó: 7 244 Ft

Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214

Rendelhető
Rendelhető

Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban, ahol a legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk motorosoknak és motorkerékpár-rajongóknak! Bemutatjuk Önnek a Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214-et, ami egy kiváló minőségű kormányszivacs, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez az egyedi termék kategóriájában a legjobb választás mindazok számára, akik komoly figyelmet fordítanak motorkerékpárjuk biztonságára és megjelenésére.

A Renthal név már régóta ismert a motoros közösségben, hiszen a cég a motoralkatrész-gyártók élvonalába tartozik. A Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214 a legújabb technológiával készült, hogy maximális védelmet nyújtson Önnek a legextrémebb motorozás során is.

Termékjellemzők

  • Gyártó: RENTHAL
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kormányok > Kormányszivacs
  • Modell: SX Crossbar Pad SHINY YEL P214
  • Szín: Fényes sárga
  • Kiváló minőségű anyag: Tartós és ütésálló anyagok felhasználásával készült
  • Védelmet nyújt a sérülésektől: Megvédi a kezet és az arcot a kormányütközésektől
  • Könnyű felszerelés: Egyszerűen rögzíthető a kormányra, nem igényel külön szerszámokat
  • Ergonomikus kialakítás: Kényelmes fogást biztosít, és nem zavarja a vezetést

Miért válassza a Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214-et?

A Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214 nem csupán egy átlagos kormányszivacs. A termék fejlesztése során a cég különös figyelmet fordított a minőségre és a tartósságra, hogy Ön mindig számíthasson rá bármilyen terepen is motorozik. Ideális választás motocross, enduro és más off-road motoros sportokhoz.

A fényes sárga szín nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a motornak, hanem jobb láthatóságot is biztosít, ami különösen fontos a biztonságos vezetés érdekében. Az ergonómiai kialakítás pedig hozzájárul a kényelmes és biztonságos motorozáshoz, mivel enyhíti a kormányütközések okozta fájdalmakat és sérüléseket.

Vásárlói vélemények és tesztelések

Az elégedett vásárlói vélemények is alátámasztják a Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214 kiváló minőségét. A visszajelzések alapján ez a kormányszivacs nemcsak tartós, hanem könnyen telepíthető is. A vásárlók szerint a termék hosszú távú használat során is megőrzi minőségét és hatékonyságát.

Hol lehet megvásárolni?

Ezt a kiváló minőségű kormányszivacsot és további motoralkatrészeket könnyen megvásárolhatja webshopunkban. Tekintse meg termékpalettánkat, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb termékeket. Rendelje meg még ma a Renthal SX Crossbar Pad SHINY YEL P214-et, és biztosítsa motorja és saját biztonságát!

Motoralkatrész webshopunk teljes körű megoldásokat kínál a legmagasabb színvonalú motoralkatrészek és motoros kiegészítők terén. Vásároljon nálunk bizalommal, és válassza a minőséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges