RENTHAL Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261

Gyártó:
Cikkszám:
921164
Gyári cikkszám:
P261

11499.999987

9055.1181

11 500 Ft

Nettó: 9 055 Ft

RENTHAL Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261

  • Fekete/Piros
Rendelhető
Rendelhető

RENTHAL Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261

A motorozás során a biztonság és kényelem az elsődleges szempontok között van. A Renthal jól ismert márka a motoros világban, és számos minőségi terméket kínál, hogy biztosítsa az optimális élményt a motorosok számára. Most bemutatjuk a Renthal Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261 modellt, amely tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék növelni motorjuk kényelmét és stílusát.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőség: A Renthal kormányszivacsai híresek kiváló minőségükről. A szilárd és tartós anyagok használata biztosítja, hogy a termék hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson.
  • Védelem és kényelem: A kormányszivacs célja, hogy csökkentse a vibrációt és a rezgéseket, ezáltal fokozza a motorozás kényelmét. Emellett védelmet nyújt a kormányra eső ütések ellen is.
  • Stílusos megjelenés: A fekete és vörös kombináció dinamikus és modern megjelenést kölcsönöz a motornak, így biztosítva, hogy a motoros stílusa is tükrözze egyéniségét.
  • Könnyű felszerelhetőség: A Renthal kormányszivacs könnyen felszerelhető a legtöbb motoros kormányra, így nem kell szakértőnek lenni a beállításhoz.
  • Univerzális kompatibilitás: Ez a kormányszivacs számos motoros modellhez illeszkedik, így rugalmasan használható a különböző motorokhoz.

Részletes leírás:

A Renthal Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261 egy multifunkcionális kiegészítő, amely számos előnnyel jár. A kormányra szerelt szivacs elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtson az ütések és sérülések ellen, valamint csökkentse a hosszú távú motorozás során fellépő elzsibbadt kezeket és fáradtságot. A vibráció csökkentése nemcsak kényelmesebbé teszi a motorozást, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy a motoros hosszabb időn keresztül koncentrált maradjon.

A Renthal termékei világszerte ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A szivacs anyaga ellenáll a kopásnak és az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. Emellett a vibráció csökkentése érdekében használt anyagok nemcsak kényelmesebbé teszik a motorozást, hanem hozzájárulnak a motoros egészségének megőrzéséhez is.

A fekete és vörös dizájn nemcsak esztétikailag kellemes, hanem a motorkedvelők számára is vonzóvá teszi ezt a kiegészítőt. Az egyszerű, mégis hatékony rögzítési módszereknek köszönhetően a szivacs gyorsan és könnyen felszerelhető, akár otthoni körülmények között is.

Ha Ön is olyan motoros, aki értékeli a kényelmet, a stílust és a minőséget, a Renthal Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261 ideális választás lesz. Ez a termék egyaránt szolgálja a tapasztalt motorosok igényeit és az újonnan kezdők kívánalmait.

Vásárlás most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy növelje motorozásának élményét és biztonságát! Látogassa meg webshopunkat, és rendelje meg a Renthal Kormányszivacs, Fekete/Vörös P261-et még ma!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kormányok > Kormányszivacs

Gyártó: Renthal

#Szín Fekete/Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett