BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90

Gyártó:
Cikkszám:
992176
Gyári cikkszám:
5042R/90

6099.999992

4803.1496

6 100 Ft

Nettó: 4 803 Ft

BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90

  • Fekete/Narancs
Rendelhető
Rendelhető

BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90 - Kormányszivacs

Üdvözöljük motorkerékpár alkatrész és felszerelés szaküzletünkben! Bemutatjuk legújabb termékünket, a BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90 kormányszivacsot, amely azok számára lett kifejlesztve, akik nem csupán a legjobbat várják el járművük teljesítményétől, hanem a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet is keresik.

A BLACKBIRD RACING név világszerte ismert a motorkerékpár alkatrész piacon. Az olasz vállalat híres magas minőségű és tartós termékeiről, melyeket a versenyzők és hobbimotorosok egyaránt elismernek.

Termékleírás

A BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90 kormányszivacs a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Kényelem: Ez a kormányszivacs speciálisan kialakított párnázása révén csökkenti a vibrációt és növeli a kényelmet hosszabb utazások során.
  • Biztonság: A szivacs extra védelmet nyújt a motorosnak, csökkentve a sérülés esélyét baleset esetén.
  • Design: Az innovatív design tökéletesen illeszkedik a KTM motorokhoz, fokozva azok esztétikai megjelenését.
  • Tartósság: A prémium minőségű anyagokból készült kormányszivacs hosszú élettartamot biztosít, még a legkeményebb körülmények között is.

A termék könnyen felszerelhető, és kompatibilis különböző KTM motorokkal. Nem csak versenyzéshez ideális, hanem mindennapi használatra is kiváló választás.

A BLACKBIRD RACING Előnyei

A BLACKBIRD RACING márka választása garancia a minőségre és megbízhatóságra. A gyártó folyamatosan fejleszt és innovál, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa termékeivel. A kormányszivacsok esetében külön figyelmet fordítanak a motorosok személyes igényeire is, hogy a legjobb vezetési élményt biztosítsák.

Használat és Karbantartás

A BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90 kormányszivacs rendszeres karbantartást igényel, hogy hosszú távon is megőrizze minőségét. Javasoljuk, hogy időszakosan ellenőrizze a szivacs állapotát és tisztítsa meg a kosztól, zsírtól. Ha szükséges, használjon speciális tisztítószereket és eszközöket.

Ez a kormányszivacs tökéletes választás mindazok számára, akik egyaránt szeretnék élvezni a kényelmet, biztonságot és a stílust motorozás közben. Ne hagyja ki a lehetőséget, vásárolja meg most, és emelje új szintre motorozási élményét!

Rendelje Meg Most!

Ne habozzon, adja hozzá kosarához a BLACKBIRD RACING Bar Pad STD KTM 5042R/90 kormányszivacsot, és élvezze a motorkerékpárja nyújtotta maximális teljesítményt és kényelmet! Webshopunkban könnyedén és gyorsan megrendelheti ezt a kiváló minőségű terméket. További kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz!

#Szín Fekete/Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges