SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B

Gyártó:
Cikkszám:
872985
Gyári cikkszám:
SP41B

20100.000059

15826.7717

20 100 Ft

Nettó: 15 827 Ft

SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B

Rendelhető
Rendelhető

SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol kiváló minőségű motoralkatrészeket és felszereléseket kínálunk! Bemutatjuk Önöknek az SCAR által gyártott univerzális kormánybefogó készletet, amely 7/8 hüvelykes kormányokhoz használható, fekete színben. Ez a termék a kategória egyik legjobbja, tökéletes funkcionalitást és tartósságot biztosít, hogy motorozás élménye még teljesebb legyen.

Az SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legkeményebb körülményeknek is. Legyen szó terepmotorozásról, versenyzésről vagy csak egy hétvégi kirándulásról, ez a kormánybefogó biztosítja, hogy kormánya stabil és megbízható maradjon.

Jellemzők:

  • Univerzális kivitel: A készlet a legtöbb 7/8 hüvelykes kormányhoz illeszkedik, így sokoldalúan használható különböző motorkerékpárokon.
  • Tartós és erős: A kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt még a legszélsőségesebb körülmények között is.
  • Könnyű telepítés: A felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, hogy Ön minél hamarabb útra kelhessen.
  • Esztétikus megjelenés: A fekete szín elegáns és modern megjelenést biztosít, amely bármilyen motorhoz illeszkedik.

Miért válassza a SCAR termékeit?

Az SCAR márka hosszú évek óta a minőség és megbízhatóság jelképe a motorkerékpár alkatrészek piacán. Innovatív megoldásaik és precíz gyártási technikáik biztosítják, hogy termékeik a legmagasabb színvonalat képviseljék. Az SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B sem kivétel, hiszen a legújabb technológiákat és legjobb alapanyagokat felhasználva készítették, hogy Önnek a lehető legjobb élményt nyújtsa.

Felhasználási területek:

Ez az univerzális kormánybefogó készlet kiválóan alkalmas különböző motorkerékpárokhoz, legyen szó off-road, cross vagy közúti használatról. Rugalmassága és tartóssága garantálja, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét.

Gyártói garancia és támogatás:

Az SCAR büszke arra, hogy termékeihez kiváló támogatást biztosít. Az SCAR UNIVERSAL MOUNTING KIT 7/8" KORMÁNYOKHOZ FEKETE SP41B esetében is biztos lehet benne, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén gyors és szakszerű segítséget kap.

Ha bármilyen további kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Köszönjük, hogy az SCAR termékeit választotta, és kívánunk Önnek sok biztonságos és élménydús kilométert!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett