SCAR KORMÁNYBILINCSEK SCAR TRIPLE CLAMP P31-HEZ

Gyártó:
Cikkszám:
895904
Gyári cikkszám:
P31

30400.000033

23937.0079

30 400 Ft

Nettó: 23 937 Ft

SCAR KORMÁNYBILINCSEK SCAR TRIPLE CLAMP P31-HEZ

Rendelhető
Rendelhető

SCAR KORMÁNYBILINCSEK SCAR TRIPLE CLAMP P31-HEZ

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kormányok > Emelő/befogó

Gyártó: SCAR

A SCAR Kormánybilincseket kifejezetten a SCAR Triple Clamp P31 modellel való használatra tervezték, hogy kiváló stabilitást és teljesítményt nyújtsanak. Ezek a kormánybilincsek az egyik legjobb választás a motorosok számára, akik különösen nagy értéket helyeznek a precíz kormánymozgásra és a magas szintű ellenállóképességre.

Főbb jellemzők:

  • Prémium anyagok: A kormánybilincsek magas minőségű alumíniumból készülnek, amely biztosítja a tartósságot és az ellenállóképességet.
  • Könnyű súly: A könnyű alumínium konstrukció minimálisra csökkenti a szükségtelen tömeget, miközben növeli a motor teljesítményét.
  • Precíz illeszkedés: Ezek a bilincsek kifejezetten a SCAR Triple Clamp P31-hez vannak tervezve, garantálva a tökéletes illeszkedést és egyszerű telepítést.
  • Kiváló rezgéscsillapítás: A bilincsek kialakítása csökkenti a kormány rezgését, ami kényelmesebb és biztonságosabb vezetést eredményez.
  • Robotikus CNC megmunkálás: A bilincsek modern CNC technológiával készülnek, ami biztosítja a nagy pontosságot és a kiváló felületi minőséget.

Miért válassza a SCAR Kormánybilincseket?

A SCAR Kormánybilincsek ideális megoldást kínálnak azoknak a motorosoknak, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. Akár versenypályán, akár utcán használja motorját, ezek a bilincsek egyaránt megbízható és tartós választás. A minőségi anyagok és a precíz gyártási folyamat garantálják a hosszú élettartamot és a problémamentes használatot.

Telepítési útmutató: A bilincsek telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat. A doboz tartalmazza mindazokat a csavarokat és alkatrészeket, amelyek szükségesek a telepítéshez. Kövesse a mellékelt részletes utasításokat a gyors és biztonságos telepítés érdekében.

Kompatibilitás: Ezek a kormánybilincsek kifejezetten a SCAR Triple Clamp P31-el kompatibilisek, de más SCAR modellekkel is illeszkedhetnek, ellenőrizze a pontos illeszkedést a gyártó adataiban.

Fedezze fel a különbséget, amelyet a minőségi kormánybilincsek nyújthatnak! Rendelje meg a SCAR Kormánybilincseket még ma, és élvezze a kivételes vezetési élményt és a nagyobb kényelmet utazásai során.

Cikkszám: 895904
Gyári cikkszám: P31
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges