FMF GNARLY PIPE NICKEL-PLATED STEEL BETA 025156

Gyártó:
Cikkszám:
862948
Gyári cikkszám:
025156

169999.999979

133858.2677

170 000 Ft

Nettó: 133 858 Ft

FMF GNARLY PIPE NICKEL-PLATED STEEL BETA 025156

Rendelhető
Rendelhető

FMF GNARLY PIPE NICKEL-PLATED STEEL BETA 025156

A motorosok számára nincs is izgalmasabb, mint a motorjuk teljesítményének növelése és finomhangolása, a FMF GNARLY PIPE NICKEL-PLATED STEEL BETA 025156 pedig pontosan ezt kínálja. Ez a csúcskategóriás kipufogó rezonátor nagyszerű választás mindazok számára, akik maximális teljesítményt és tartósságot szeretnének elérni motorjuk számára.

Főbb jellemzők

  • Anyag: Nikkel-bevonatú acél
  • Tervezés: Speciálisan tervezett a Beta motorokhoz
  • Teljesítmény: Növeli a nyomatékot és a teljesítményt
  • Tartósság: Kiváló korrózióállóság a hosszabb élettartam érdekében

Anyag és Kialakítás

A FMF GNARLY PIPE nikkel-bevonatú acélból készül, amely nemcsak erős és tartós, hanem ellenáll a korróziónak és az oxidációnak is. Ez a bevonat hosszabb élettartamot és tartós megjelenést biztosít, így a kipufogó rezonátor még nehéz körülmények között is megőrzi hatékonyságát és szépségét.

Teljesítmény és Hatékonyság

Ez a kipufogó rezonátor különösen a teljesítményt szem előtt tartva lett tervezve. Növeli a motor nyomatékát és teljesítményét, ezzel jobb gyorsulást és jobb vezetési élményt biztosít. Ideális választás terepmotorozáshoz és extrém környezetekben való használatra.

Egyszerű Telepítés

Az FMF GNARLY PIPE kialakítása révén könnyen telepíthető és egyszerűen illeszkedik a Beta motorokhoz. A precíz tervezés és gyártás biztosítja a tökéletes illeszkedést és a gyors szerelést, így minimális idő és eszköz szükséges a telepítéshez.

Alkalmazási Területek

Bármilyen terepmotorozási típushoz kiváló választás, legyen szó hegyi utakról, homokdűnékről vagy bármilyen más extrém környezetről. Az FMF GNARLY PIPE segítségével maximális teljesítményt hozhatsz ki a motorodból, függetlenül attól, milyen nehéz terepen használod.

Miért válaszd a FMF GNARLY PIPE-ot?

Az FMF több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a kipufogó rendszerek gyártásában, és világszerte elismert márka a motorosok körében. A GNARLY PIPE a legújabb technológiát és innovációt alkalmazza, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa motorod számára. Korrózióállóságával, tartósságával és kiemelkedő teljesítményével az FMF GNARLY PIPE kitűnő választás mind kezdő, mind tapasztalt motorosok számára.

Ne maradj le a prémium minőségű FMF GNARLY PIPE kipufogóról, amit most megvásárolhatsz webshopunkban! Cseréld le régi kipufogódat és tapasztald meg a különbséget!

Webshopunkban további motoralkatrészek és motoros ruházati termékek közül is válogathatsz. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a számodra legmegfelelőbb termékeket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges