S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL

Gyártó:
Cikkszám:
881081
Gyári cikkszám:
EX-RTL

120500.000046

94881.8898

120 500 Ft

Nettó: 94 882 Ft

S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL

Rendelhető
Rendelhető

S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL egy kivételesen magas minőségű kipufogó könyök, amelyet kifejezetten a Honda RTL 260cc motorkerékpárhoz terveztek. Ha mindennél előbbrevaló az Ön számára a teljesítmény és a tartósság, akkor ez a termék tökéletes választás lesz a motorjához.

A S3 Titán EX-RTL kipufogó könyök titániumötvözetből készült, amely könnyű, mégis rendkívül erős anyag. Ez a prémium anyaghasználat biztosítja, hogy a kipufogó könyök nem csak könnyebb, hanem hőállóbb és korrózióállóbb lesz, mint a hagyományos acél vagy alumínium kipufogók. A titánium felülete kiválóan tűri a magas hőmérsékletet, így a legextrémebb körülmények között is megbízható teljesítményt nyújt.

A S3 márka világszerte elismert a kiváló minőségű motoralkatrészeiről. Az S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL nem kivétel ebből a szempontból, hiszen minden részletében a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg. Pontos illesztésekkel és gondosan megtervezett csövezéssel készült, így tökéletesen illeszkedik a Honda RTL 260cc modellhez, biztosítva az optimális kipufogóáramlást és minimális ellenállást.

Ennek a kipufogó könyöknek a használatával a motor teljesítménye jelentősen javulhat. A gyorsabb és hatékonyabb kipufogóáramlás révén nő a motor forgatónyomatéka, ami a gyorsulás és a csúcssebesség növekedését eredményezi. Emellett a titánium anyagból készült kipufogó sokkal ellenállóbb a rezonanciával és a vibrációval szemben, ami hozzájárul a motor simább és stabilabb működéséhez.

A S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL esztétikai szempontból is kiemelkedő választás. A modern, letisztult dizájn és a titánium természetes fényezése a motor megjelenését is javítja. Kiegészítve a Honda klasszikus vonalait, ez a kipufogó igazi ékköve lehet a motorjának.

Ha Ön komolyan gondolja a motor tuningját, a megbízhatóságot és a teljesítménynövelést, akkor az S3 Honda RTL 260cc - Kipufogó S3 Titán EX-RTL minden igényét kielégíti. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy motorja teljes potenciálját kiaknázhassa!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges