OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet prémium csomagolással és belső Ø28mm csővel 40907 / 0040907

Gyártó:
Cikkszám:
992297
Gyári cikkszám:
40907 / 0040907

21200.000018

16692.9134

21 200 Ft

Nettó: 16 693 Ft

OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet prémium csomagolással és belső Ø28mm csővel 40907 / 0040907

Rendelhető
Rendelhető

OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet prémium csomagolással és belső Ø28mm csővel 40907 / 0040907

Motoralkatrész > Webshop > Kipufogók > Javítókészlet

Üdvözöljük az OXA prémium kategóriás motoralkatrész webshopjában! Bemutatjuk Önnek az OXA fekete kiadású hangtompító javítókészletet, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek, és amely prémium csomagolással, valamint egy belső Ø28mm csővel érkezik. Ez a modell, a 40907 / 0040907, egyedülálló minőséget és megbízhatóságot kínál a motorosok számára, akik nem engednek a kompromisszumoknak a javítókészletek tekintetében.

Prémium Csomagolás és Kiváló Minőség

Az OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet prémium csomagolása biztosítja, hogy minden alkatrész sértetlenül és kiváló állapotban érkezik meg Önhöz. A csomagolás része gondosan megtervezett, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi előírásoknak, és tökéletesen védje a benne található elemeket. Ez a javítókészlet tartalmaz mindent, amire szüksége lehet a hangtompító gyors és egyszerű javításához.

A belső Ø28mm cső kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. Az OXA hangsúlyt fektet arra, hogy minden alkatrész a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfeleljen, így biztos lehet benne, hogy a javítás után hangtompítója ugyanolyan jól fog működni, mint új korában.

Könnyű Szerelhetőség és Kompatibilitás

Az OXA fekete kiadású hangtompító javítókészletet úgy tervezték, hogy rendkívül könnyen szerelhető legyen. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre; mindössze egy alapvető szerelőkészletre van szükség ahhoz, hogy a javítást elvégezze. A készlet részletes, könnyen követhető útmutatót tartalmaz, így Ön lépésről lépésre végig tudja követni a javítási folyamatot.

Ezen kívül, a készlet széles körben kompatibilis különböző motorkerékpár modellekhez. Az Ø28mm belső cső átmérő biztosítja a maximális alkalmazhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ez a javítókészlet tökéletes választás lesz az Ön járművéhez.

A Kiemelkedő Teljesítmény Garanciája

Az OXA mindig is híres volt az innovációiról és minőségéről a motoralkatrészek terén, és ez a hangtompító javítókészlet sem kivétel. A kiváló minőségű anyagok, a precíz mérnöki munka és a részletes tervezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a motorkerékpárján. Az OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet biztosítja, hogy kipufogó rendszere csendes és hatékony maradjon, hosszú távú megbízhatóság mellett.

Összegzés

Az OXA fekete kiadású hangtompító javítókészlet prémium csomagolással és belső Ø28mm csővel (40907 / 0040907) a tökéletes választás minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki a legmagasabb minőséget és teljesítményt keresi. Könnyű szerelhetőségének, széles körű kompatibilitásának és rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően ez a készlet minden igényt kielégít, és biztosítja, hogy motorkerékpárja mindig kiváló állapotban legyen. Ne habozzon, válassza az OXA-t a tökéletes motoralkatrész élményért!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett