FMF Powercore 2 Shorty Silencer CR80/85 96-07 021019

Gyártó:
Cikkszám:
993125
Gyári cikkszám:
021019

101999.999962

80314.9606

102 000 Ft

Nettó: 80 315 Ft

FMF Powercore 2 Shorty Silencer CR80/85 96-07 021019

Rendelhető
Rendelhető

A FMF Powercore 2 Shorty Silencer a legújabb innováció a kipufogó rendszerek világában, kifejezetten a CR80/85 96-07 modellekhez tervezve. Ez a kifinomult és nagy teljesítményű dob lenyűgöző teljesítményt és tartósságot kínál, amely minden motorrajongónak elnyeri a tetszését.

Teljesítmény élenjáró

Az FMF Powercore 2 Shorty Silencer kifejezetten a versenyzésre és a maximális teljesítmény elérésére lett fejlesztve. A rövid dob konstrukciója lehetővé teszi a gyorsabb kipufogógáz-kiáramlást, ami növeli a motor reakciókészségét és a teljesítményt. Ez a termék különösen hasznos lehet a versenyzők számára, akik minden másodpercen törekednek a legjobb időeredmények elérésére.

Kiváló anyagminőség és gyártási folyamat

Az FMF nevet a motoralkatrészek világában a kiváló minőséggel és megbízhatósággal azonosítják. Ez a dob nem kivétel. Csúcstechnológiás anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékleteknek és kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak. A gondos tervezés és mérnöki munka eredményeként ez a termék nemcsak jól teljesít, hanem nagyszerűen is néz ki a motorodon.

Egyszerű felszerelés

A Powercore 2 Shorty Silencer telepítése egyszerű és gyors. Az FMF termékek kompatibilitása miatt könnyen integrálható a CR80/85 96-07 modellekhez. Nem igényel speciális szerszámokat vagy ismereteket, így akár otthon is felszerelheted. Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy minimális idő- és energiaráfordítással maximális eredményeket érhess el.

Zajszint és kipufogógáz kibocsátás

Ezen túlmenően a Powercore 2 Shorty Silencer hozzájárul a zajszint csökkentéséhez, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén. A legújabb technológiai megoldások segítségével fejlesztették, hogy optimális egyensúlyt biztosítson a hangerejű és a környezetbarát kipufogógáz-kibocsátás között. Ez különösen fontos azoknak a motorosoknak, akik gyakran versenyeznek vagy lakott területeken motoroznak.

Garancia és Ügyfélszolgálat

Az FMF elkötelezett a vevői elégedettség mellett, és minden termékére kiterjedő garanciát kínál. Az esetleges meghibásodásokra vagy problémákra gyors és hatékony megoldást kínálnak, hogy mindig a lehető legjobb termékteljesítményt biztosítsák.

Összességében az FMF Powercore 2 Shorty Silencer egy kiváló választás mindazoknak, akik a legjobbat szeretnék kihozni motorjukból. Teljesítmény, megbízhatóság és tartósság terén az FMF úttörő szerepet játszik a motoralkatrészek világában.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges