YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1

Gyártó:
Cikkszám:
986990
Gyári cikkszám:
YM1-CFR-K-1

45299.999951

35669.2913

45 300 Ft

Nettó: 35 669 Ft

YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1

Rendelhető
Rendelhető

A **YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1** egy nagy teljesítményű és prémium minőségű motoralkatrész, amely ideális választás bármely motorkedvelő számára, aki maximális teljesítményt és stílust szeretne nyújtani motorjának.

Az RS-12 széria a _YOSHIMURA_ termékkínálatának csúcspontját képviseli, melyet kifejezetten úgy terveztek, hogy illeszkedjen a legigényesebb motorosok elvárásaihoz. Ez a termék **karbon** anyagból készült, ami nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós is. A karbon vég sapka esztétikailag is vonzó, így motorod megjelenése is egy új szintre emelkedik tőle.

Az **1109770 YM1-CFR-K-1** kódú alkatrész egyaránt kompatibilis számos népszerű motor modelljével, így bármilyen sport- vagy utcai motorral rendelkező motoros számára kiváló választás lehet. Az alkatrész cseréjének folyamata egyszerű és gyors, így nem kell hosszú időre lemondanod a motorozás öröméről.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • **Prémium minőségű karbon anyag** - könnyű és tartós
  • **RS-12 széria** - Csúcsteljesítmény és kiváló stílus
  • **Egyszerű telepítés** - gyorszáras rendszer
  • **Kiváló kompatibilitás** - többféle motor modellhez is alkalmas

Részletes leírás:

A YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1 nem csupán egy motoralkatrész, hanem egy olyan fejlesztés, amely megváltoztathatja a motorod teljesítményét és megjelenését. Az RS-12 kipufogó vég sapka kialakítása során a mérnökök különös figyelmet fordítottak arra, hogy a legmodernebb anyagokat és technológiákat alkalmazzák, ennek köszönhetően ez az alkatrész nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a motor teljesítményére is pozitív hatással van.

A karbon anyag használata miatt ez a vég sapka rendkívül könnyű, ami hozzájárul a motor általános súlyának csökkentéséhez. Ez különösen fontos a sport- és versenymotorosok számára, akik minden egyes gramm súlymegtakarításra törekszenek a jobb gyorsulás és kezelés érdekében. A hosszú élettartam és megbízhatóság garantált, így nem kell aggódnod az alkatrész korai kopása miatt.

Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1 használata nem igényel speciális szerszámokat vagy szaktudást. A gyorszáras rendszer lehetővé teszi, hogy percek alatt felszereld és már indulhatsz is. Kompatibilitásának köszönhetően nem kell aggódnod az illeszkedés miatt, a legtöbb népszerű motor modellhez tökéletesen passzol.

Végül, de nem utolsósorban, a YOSHIMURA márkanév már önmagában is garancia a minőségre. Az amerikai székhelyű vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a prémium motoralkatrészek gyártásában és fejlesztésében, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod, ha ezt a terméket választod.

Frissítsd fel motorod megjelenését és teljesítményét a YOSHIMURA USA Carbon End Cap Replacement Kit RS-12 1109770 YM1-CFR-K-1 segítségével és élvezd a maximális motorozási élményt minden alkalommal, amikor útra kelsz. Ne várj tovább, rendeld meg most és tapasztald meg a különbséget!

Cikkszám: 986990
Gyári cikkszám: YM1-CFR-K-1
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges