Kipufogó Tömítés Készlet MOOSE 823162MSE

Gyártó:
Cikkszám:
759922
Gyári cikkszám:
823162MSE

8399.999964

6614.1732

8 400 Ft

Nettó: 6 614 Ft

Kipufogó Tömítés Készlet MOOSE 823162MSE

Rendelhető
Rendelhető

Kipufogó Tömítés Készlet MOOSE 823162MSE egy prémium minőségű alkatrész minden motoros számára, akik a legjobbat keresik a motorjuk számára. Ez a készlet különösen azoknak ajánlott, akik megbízható, hosszú élettartamú és kiválóan teljesítő kipufogó tömítést keresnek. A MOOSE márka ismert a magas színvonalú és pontos illeszkedésű motoralkatrészeiről, és ez a termék sem kivétel.

Ez a készlet minden szükséges elemet tartalmaz a kipufogó rendszer megfelelő tömítéséhez. Az eloxált alumíniumból készült tömítések biztosítják a maximális tartósságot és a korrózióvédelemet. A készlet tartalmaz gumi tömítéseket is, melyek további tömítettséget és rugalmas illeszkedést biztosítanak a kipufogó rendszeren belül.

A kipufogó tömítés készlet MOOSE 823162MSE nem csak a teljesítményt növeli hanem hozzájárul a motor hatékonyabb működéséhez is. A megfelelő tömítés meggátolja a kipufogógázok szivárgását, ezáltal hozzájárul a környezetvédelemhez és a motor optimális működéséhez. Az eredeti MOOSE tömítések pontosan illeszkednek a motor különböző elemeihez, így biztosítva, hogy a telepítés gyors és egyszerű legyen. Az egyszerű telepítés révén a motorüzemeltetők és szerelők időt és energiát takaríthatnak meg.

Motoros üzletünk arra specializálódott, hogy minden szükséges alkatrészt és felszerelést biztosítson minden típusú motorhoz. A kipufogó tömítés készlet MOOSE 823162MSE ideális választás mind napi használatra, mind versenycélokra. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat révén ez a termék megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Jellemzők:

  • Prémium minőségű eloxált alumínium és gumi tömítések
  • Nagy tartósság és hosszú élettartam
  • Könnyen telepíthető és illeszkedik a MOOSE termékekhez
  • Megbízható teljesítmény és környezetbarát működés

Összességében a kipufogó tömítés készlet MOOSE 823162MSE ideális választás mindazok számára, akik megbízható és magas színvonalú megoldást keresnek motorjuk kipufogó rendszeréhez. Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot és javítson motorja teljesítményén még ma! Vásároljon webshopunkban és élvezze az ingyenes házhoz szállítás és az ügyfélbarát garanciális szolgáltatások előnyeit.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták