FMF Powercore 2 Silencer P-CORE 2 SIL HVA TC250 025261

Gyártó:
Cikkszám:
863524
Gyári cikkszám:
025261

104799.99995

82519.6850

104 800 Ft

Nettó: 82 520 Ft

FMF Powercore 2 Silencer P-CORE 2 SIL HVA TC250 025261

Rendelhető
Rendelhető

A FMF Powercore 2 Silencer P-CORE 2 SIL HVA TC250 025261 egy kiváló minőségű kipufogódob, amelyet a neves FMF gyártó készített, kifejezetten a Husqvarna TC250 modellhez. Ez a termék különösen népszerű a motorosok körében, akik a legjobbat szeretnék kihozni motorjaikból, és keresik azokat az alkatrészeket, amelyek segítenek növelni a teljesítményt és a motor hangját. Ez a kipufogódob minden szempontból csúcskategóriás termék.

Főbb jellemzők:

  • Nagy teljesítmény: Az FMF Powercore 2 Silencer P-CORE 2 SIL kettős funkciót lát el: nemcsak csökkenti a zajt, hanem optimalizálja a motor teljesítményét is. Ideális választás azoknak a motorosoknak, akik szeretik a sportos motorozást és nagyra értékelik a minőséget.
  • Tartósság: Ez a kipufogódob kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A rozsdamentes acél és az alumínium kiváló korrózióállósága biztosítja, hogy a termék hosszantartó védelmet nyújtson a különböző időjárási körülmények között.
  • Könnyű felszerelés: Az FMF Powercore 2 Silencer beépítése egyszerű és gyors. A termék közvetlenül illeszkedik a Husqvarna TC250 modellre, így a motorosoknak nem kell aggódniuk a kompatibilitás miatt.
  • Optimalizált légáramlás: A tervezése során nagy hangsúlyt fektettek az aerodinamikára és a légáramlás optimalizálására. Ezáltal a motor jobban lélegzik és hatékonyabban működik, ami kézzelfoghatóan megnöveli a motor teljesítményét és hatékonyságát.
  • Esztétikai érték: Az FMF Powercore 2 Silencer nemcsak funkcionalitás szempontjából kiemelkedő, hanem megjelenésében is elegáns. A modern és letisztult design tökéletesen illeszkedik a motor sportos esztétikai kialakításához.

Összegzésként elmondható, hogy az FMF Powercore 2 Silencer P-CORE 2 SIL HVA TC250 025261 egy olyan termék, amely minden motoros álma. Kiváló minőséget, magas szintű teljesítményt és tartósságot kínál, miközben könnyen felszerelhető és lenyűgöző megjelenést biztosít.

Szaküzletünkben számos egyéb motoralkatrész és kiegészítő is megtalálható, amelyek hozzájárulnak motorod tökéletesítévéhez. Rendelkezésedre állunk a legjobb termékekkel és szakértő tanácsokkal.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges