FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131

Gyártó:
Cikkszám:
863445
Gyári cikkszám:
025131

169999.999979

133858.2677

170 000 Ft

Nettó: 133 858 Ft

FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131

Rendelhető
Rendelhető

FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kipufogók > Rezonátor/Leömlő

Gyártó: FMF

Üdvözüljük webáruházunkban, ahol a motorosok minden igényét kielégítjük! Bemutatjuk a legújabb termékünket, a FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131 modellt. Ez a rezonátorcső tökéletes választás a KTM motorok kedvelőinek. Az FMF márka hírneve messze földön ismert, így biztos lehet benne, hogy minőségi terméket vásárol.

Termékleírás:

Ez a GNARLY cső kiváló minőségű nikkel-bevonatú acélból készült, amely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós is. A nikkel bevonatnak köszönhetően az alkatrész hosszú élettartammal rendelkezik, ellenáll a korróziónak és a külső behatásoknak.

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Minőségi Anyag: Az FMF GNARLY cső nikkel-bevonatú acélból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot és a kiváló teljesítményt.
  • Tartósság: A nikkel bevonat növeli a cső élettartamát, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig megbízhatóan működik.
  • Korrózióállóság: A nikkel bevonat védelmet nyújt a korrózió ellen, így a cső még a legnehezebb körülmények között is megőrzi eredeti állapotát.
  • Optimalizált Teljesítmény: Az FMF GNARLY cső kialakítása lehetővé teszi a motor optimális teljesítményének kihasználását.

Alkalmazás:

A FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131 kifejezetten a KTM motorokhoz készült, így tökéletesen illeszkedik és könnyen felszerelhető. Az alkatrész az off-road és enduro motorosok számára is kiváló választás, akik a legjobbat szeretnék kihozni motorjukból.

Miért Válassza Az FMF GNARLY CSÖVET?

Az FMF több mint 40 éve gyárt magas minőségű kipufogó rendszereket, és vezető szerepet tölt be a motoros alkatrészek piacán. Az FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131 egy innovatív termék, amely a legújabb technológiákat alkalmazza a motorosok igényeinek kielégítésére. Az FMF neve egyet jelent a megbízhatósággal és a teljesítménnyel, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.

Ne várjon tovább, vesse bele magát a kalandba az FMF GNARLY CSŐ NIKKEL-BEVONATÚ ACÉL KTM 025131 segítségével! Rendelje meg most, és tapasztalja meg, milyen különbséget jelent egy minőségi rezonátorcső a motorja teljesítményében.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges