Webshop > Kézvédők > Rögzítés." />

MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp BK UNIVERSAL 22 mm (7/8") 50-232B

Gyártó:
Cikkszám:
984823
Gyári cikkszám:
50-232B

26999.999975

21259.8425

27 000 Ft

Nettó: 21 260 Ft

MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp BK UNIVERSAL 22 mm (7/8") 50-232B

  • Fekete
Érdeklődjön
Rendelhető

Fedezze fel a motorozás élményét teljesen új szinten a MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp BK UNIVERSAL 22 mm (7/8") 50-232B segítségével. Ez a belső rögzítő bilinccs a tökéletes megoldás minden 22 mm-es (7/8") kormányhoz, és kiválóan illik a MOOSE RACING kézvédőihez.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés

A MOOSE RACING híres a motoros alkatrészek és kiegészítők kivételes minőségéről. Ez a rögzítő bilincs a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült, így biztosítva, hogy minden motoros kalandja során biztosítja a kézvédelem stabil rögzítését.

Termékjellemzők:

  • Univerzális kompatibilitás: A bilincs bármilyen 22 mm-es (7/8") kormányhoz illeszkedik, így sokoldalú kiegészítője lesz bármely motornak.
  • Kiváló minőség: Az erős és tartós anyagok használata garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot minden időjárási körülmények között.
  • Könnyen szerelhető: A tervezésének köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető, így hamarosan visszatérhet az utakra.
  • Elegáns dizájn: A fekete színű bilincs modern és elegáns megjelenést kínál, ami jól illik minden motorhoz.

A MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp BK UNIVERSAL 22 mm (7/8") 50-232B biztosítja, hogy kézvédői stabilan és megbízhatóan maradjanak a helyén, függetlenül a terep feltételeitől. Kiváló választás mindazok számára, akik szenvedélyesen szeretik a motorozást, és nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és a tartósság terén.

Ideális motoros kalandoroknak

Akár a városi utcákon, akár a vadonban kalandozik, a MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp minden motoros számára ideális választás. Az egyszerű felszerelhetőség és lecsatolhatóság révén bármikor könnyen alkalmazkodhat a változó körülményekhez.

Ne hagyja, hogy kisebb rázkódások vagy ütések veszélyeztessék biztonságát. A MOOSE rögzítő bilinccsel a kézvédők mindig stabilan tartják a helyüket, védve a kezét a káros behatásoktól.

Vásároljon most, és tapasztalja meg a MOOSE RACING által nyújtott prémium minőséget és megbízhatóságot! A motorozás szerelmeseinek tervezve, akik értékelik a kifinomult technológiát és a tartósságot.

A MOOSE RACING Replacement Contour Handguard Inner Mount Clamp BK UNIVERSAL 22 mm (7/8") 50-232B az egyik legjobb választás az igényes motorosok számára. Tegye meg az első lépést a még biztonságosabb és élvezetesebb motorozás felé.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett