MOOSE RACING Pótlás Kontúr Handguard Belső Rögzítő Bilincs SL UNIVERZÁLIS 22 mm (7/8") 50-232S

Gyártó:
Cikkszám:
984826
Gyári cikkszám:
50-232S

21599.99998

17007.8740

21 600 Ft

Nettó: 17 008 Ft

MOOSE RACING Pótlás Kontúr Handguard Belső Rögzítő Bilincs SL UNIVERZÁLIS 22 mm (7/8") 50-232S

  • Ezüst
Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING Pótlás Kontúr Handguard Belső Rögzítő Bilincs SL UNIVERZÁLIS 22 mm (7/8") 50-232S

A motorosok számára elengedhetetlen a megfelelő védelem és kényelem. Ebben a szellemben mutatjuk be Önnek a MOOSE RACING Pótlás Kontúr Handguard Belső Rögzítő Bilincs SL UNIVERZÁLIS 22 mm (7/8") 50-232S-t, amely kiváló választás minden motoros számára, aki a maximumot várja el a felszerelésétől.

Ezt a bilincset kifejezetten a kézvédők rögzítéséhez tervezték, hogy biztosítsa a maximális stabilitást és tartósságot, bármilyen körülmények között is használja motorját. Nem számít, hogy aszfalton vagy terepen közlekedik, a MOOSE RACING termékei mindig megbízható társak lesznek. Univerzális kialakításának köszönhetően a 22 mm-es (7/8") kormányok széles körében használható, így nem kell aggódnia kompatibilitási problémák miatt.

A 50-232S modell a MOOSE RACING híres precizitásával készült. Az alumínium ötvözet biztosítja, hogy a bilincs könnyű, de mégis erős és tartós legyen. Az alumínium korrózióállósága hosszú élettartamot garantál, így a bilincs védve van az elemek hatásaitól, mint például a nedvességtől vagy sártól.

A bilincs kialakításánál figyeltek a részletekre. Az ergonomikus forma lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, amely nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális szerszámokat. A megfelelő illeszkedést a pontos mérnöki munka biztosítja, így a bilincs nem fog laza vagy mozogni a használat során.

A MOOSE RACING nevét hallva minden motoros tudja, hogy minőségi termékről van szó. Az évek során szerzett tapasztalat és a versenyeken elért eredmények biztosítják, hogy termékeik a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelelnek. Ez a bilincs sem kivétel, hiszen a tartósság és a megbízhatóság terén is kiemelkedően teljesít.

Főbb jellemzők:

  • Univerzális kialakítás: kompatibilis a legtöbb 22 mm-es (7/8") kormánnyal.
  • Könnyű és tartós alumínium ötvözet.
  • Gyors és egyszerű felszerelés.
  • Magas szintű stabilitás és tartósság a használat során.
  • Korrózióálló kialakítás a hosszú élettartam érdekében.

Azok számára, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék a legjobbat nyújtani maguknak és motorjuknak, a MOOSE RACING Pótlás Kontúr Handguard Belső Rögzítő Bilincs SL UNIVERZÁLIS 22 mm (7/8") 50-232S a tökéletes választás. Vásárolja meg most a webshopunkban és tapasztalja meg a különbséget!

#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges