MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S

Gyártó:
Cikkszám:
984828
Gyári cikkszám:
50-236S

21599.99998

17007.8740

21 600 Ft

Nettó: 17 008 Ft

MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S

  • Ezüst
Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S - prémium kategóriájú rögzítési megoldás minden motorkerékpár-rajongó számára, akik a legjobb minőséget keresik motorjuk számára. Ez a termék a MOOSE RACING-től, amely széles körben ismert a motoros közösségekben, mint a megbízható és tartós motoralkatrészek gyártója.

A MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S különösen a MAGURA kormányrendszerrel kompatibilis, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és biztonságos rögzítést. Ez az innovatív megoldás 28,6 mm-es (vagy 1-1/8 hüvelyk) méretben kapható, és kiváló választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki MAGURA kormányt használ.

Kiváló Minőség és Tartósság

Ezt a tartó bilincset nagyobb igénybevétel és extrém körülmények között is használhatja. A MOOSE RACING által használt anyagok kiváló minőségűek, biztosítva, hogy a termék hosszú távon is ellenálljon a nagyobb terhelésnek. Az alumínium ötvözetből készült bilincs erős és ellenálló, ugyanakkor könnyű, tehát nem növeli meg a motor súlyát jelentős mértékben.

Egyszerű Telepítés és Használat

A termék telepítése egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. A csomag részletes telepítési útmutatót tartalmaz, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton. A bilincs biztonságosan rögzíthető, és stabilan tartja a kézvédőt még a legdurvább terepen is.

Stílus és Dizájn

Nem csupán funkcionálisan kiváló, de esztétikailag is benyomást keltő termékről van szó. A bilincs dizájnja modern és letisztult, így tökéletesen illik bármely motorkerékpár megjelenéséhez. A MOOSE RACING logó dombornyomással szerepel a terméken, ami további eleganciát kölcsönöz neki.

Használati Terület

A MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S ideális választás különféle terepmotoros és enduro felhasználásra. Megbízható rögzítést biztosít, ami különösen fontos az off-road és extrém motorozási körülmények között, ahol a nagy igénybevétel és a változó terepviszonyok miatt kiemelten szükséges a stabil és tartós megoldás.

Összességében, ha egy prémium minőségű és megbízható kézvédő tartó bilincset keres, akkor a MOOSE RACING Csere Kontúr Kézvédő Belső Tartó Bilincs SL MAGURA 28,6 mm (1-1/8") 50-236S az ideális választás az Ön számára. Vásárolja meg most webshopunkból, és tapasztalja meg a különbséget, amit a kiváló minőség és precizitás nyújthat motorkerékpárja számára.

#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges