MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs PRO TAPER 28,6 mm (1-1/8") 50-214B

Gyártó:
Cikkszám:
976613
Gyári cikkszám:
50-214B

20700.000002

16299.2126

20 700 Ft

Nettó: 16 299 Ft

MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs PRO TAPER 28,6 mm (1-1/8") 50-214B

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs PRO TAPER 28,6 mm (1-1/8") 50-214B

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés

Gyártó: MOOSE

A MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs PRO TAPER 28,6 mm (1-1/8") 50-214B a motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, amelyet a MOOSE, egy megbízható és jól ismert márka gyárt. Ez a kiváló minőségű bilincs kiváló választás minden olyan motoros számára, aki jelentős hangsúlyt fektet a biztonságra és a kényelemre.

Termékjellemzők:

  • Fél profi kialakítás: A bilincs fél profi kialakítása lehetővé teszi a maximális stabilitást és védelmet még a legkeményebb körülmények között is.
  • Kiváló minőségű anyagok: A termék a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot.
  • Kompatibilitás: A bilincs PRO TAPER kormányokhoz lett tervezve, amelyek átmérője 28,6 mm (1-1/8").
  • Könnyű telepítés: A bilincs egyszerűen és gyorsan telepíthető, így minden motoros fussája könnyedén elvégezhető.
  • Biztonság és védelem: Ez az alkatrész biztosítja a kézvédők stabil rögzítését, amely elsőrendű védelmet nyújt a kéz számára esés vagy ütközés esetén.

A MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik off-road vagy krossz motorozással foglalkoznak. Az ilyen jellegű tevékenységek gyakran a motor alkatrészeinek nagymértékű igénybevételével járnak, ezért nélkülözhetetlen a robusztus és megbízható alkatrészek alkalmazása.

Miért válassza ezt a terméket?

Nem csupán a minőség, hanem a kialakítás is professzionális. A MOOSE RACING márka egyet jelent az innovációval és a kiváló teljesítménnyel. Az alkatrész úgy lett tervezve, hogy könnyen kezelhető legyen, miközben maximális védelmet nyújt az extrém körülmények között is. Azok a motorosok, akik szeretnék növelni a kézvédők élettartamát és megbízhatóságát, biztosan nem csalódnak ebben a termékben.

Ez a kézvédő belső rögzítő bilincs kényelmes és biztonságos vezetést biztosít, annak köszönhetően, hogy minden apró részletre odafigyeltek a tervezés során. A robosztus kialakítású bilincsek ellenállnak az erős ütésnek és rezgésnek, amely gyakori a motorozás során. A gyors és egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy a motorosok időt spóroljanak és fokozottan élvezzék a motorozás élményét.

Összegzésképpen, a MOOSE RACING csere Contour kézvédő belső rögzítő bilincs PRO TAPER 28,6 mm (1-1/8") 50-214B a tökéletes választás mindazok számára, akik kiváló minőségű, tartós és megbízható kézvédő bilincset keresnek. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és rendelje meg még ma webshopunkon keresztül!

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges