ACERBIS X-PRO RALLY RÖGZÍTŐ KÉSZLET MULTICONCEPT AC 0013472

Gyártó:
Cikkszám:
736343
Gyári cikkszám:
AC 0013472

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

ACERBIS X-PRO RALLY RÖGZÍTŐ KÉSZLET MULTICONCEPT AC 0013472

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-PRO RALLY RÖGZÍTŐ KÉSZLET MULTICONCEPT AC 0013472 - tökéletes választás a motorosok számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. Az ACERBIS, mint vezető motoralkatrész-gyártó, elhozza neked a leginnovatívabb és legtartósabb kézvédő rögzítő készletet, amely biztosítja a maximális biztonságot és kényelmet minden motoros kaland során.

A kit jellemzői a következőek:

  • Tartós kialakítás: Az ACERBIS X-PRO Rally Rögzítő Készlet Multiconcept AC 0013472 a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is. Az erős és tartós konstrukció biztosítja, hogy a kezeid biztonságban legyenek a legkeményebb terepviszonyok között is.
  • Passzol minden motorhoz: A Multiconcept rendszer lehetővé teszi, hogy a készlet könnyedén felszerelhető legyen szinte bármilyen motorkerékpárra. Legyen szó utcai motorokról, endurókról vagy motocross motorokról, ez a rögzítő készlet minden igényt kielégít.
  • Egyszerű telepítés: Az ACERBIS X-PRO Rally Rögzítő Készlet egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé. A készlet minden szükséges alkatrészt és útmutatót tartalmaz, hogy percek alatt fel tudod szerelni a kézvédőket.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus forma biztosítja, hogy a kézvédők kényelmesen és biztonságosan illeszkedjenek a motorod kormányára, csökkentve a rezgéseket és javítva a vezetési élményt.
  • Professzionális megjelenés: Az ACERBIS X-PRO Rally Rögzítő Készlet elegáns és sportos megjelenése kiemeli motorod stílusát, miközben biztosítja a maximális védelmet.

Az ACERBIS több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, és folyamatosan törekszik arra, hogy a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb termékeket kínálja. Az ACERBIS X-PRO Rally Rögzítő Készlet Multiconcept AC 0013472 minden motoros számára kiváló választás, aki a legjobb minőséget és biztonságot keresi.

Rendelje meg most a Motoralkatrész Webshop specializálódott kínálatából, és tapasztalja meg az ACERBIS termékek valódi értékét és minőségét. Webshopunkban egy helyen találja meg az összes szükséges motoralkatrészt és kiegészítőt, amelyek tökéletesek a motorja karbantartásához és fejlesztéséhez.

Lépjen velünk kapcsolatba ügyfélszolgálatunkon keresztül, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a rendelés leadásában. Az ACERBIS X-PRO Rally Rögzítő Készlet Multiconcept AC 0013472 segítségével garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot élvezheti minden motoros túra alkalmával.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett