ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET AC 0017886

Gyártó:
Cikkszám:
736341
Gyári cikkszám:
AC 0017886

4300.000036

3385.8268

4 300 Ft

Nettó: 3 386 Ft

ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET AC 0017886

3-14 nap
Rendelhető

Bemutatjuk az ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET AC 0017886 terméket, amely egy tökéletes választás minden motoros számára, aki biztonságot és megbízhatóságot keres. Ez a kézvédő rögzítési készlet kifejezetten a Brembo fékrendszerekkel kompatibilis, így garantálja a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet. Az ACERBIS, az ismert motoralkatrész-gyártó, ezzel a termékkel folytatja a kiváló minőség és innováció hagyományát.

Az ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET AC 0017886 tökéletesen alkalmas minden típusú motorkerékpárhoz. A termék Aluminium és műanyag kombinációjából készült, amely tartós és könnyű, így nem befolyásolja a motor kezelhetőségét. Az anyagok kiválasztása biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális ellenállást a különböző időjárási körülményekkel szemben.

Ez a készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a kézvédők egyszerű és gyors rögzítéséhez. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a telepítés gyerekjáték, még azok számára is, akik kevés műszaki tudással rendelkeznek. A készlet tartalmazza az összes szükséges csavart, bilincset és tartozékot, amely biztosítja a kézvédők stabil rögzítését és optimális működését.

Az ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET tervezésénél kulcsfontosságú szempont volt a biztonság. A kézvédők extra védelmet nyújtanak az esések és a különböző úton levő törmelékek ellen, amelyek veszélyeztethetik a motoros biztonságát. A kézvédők ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmet és a szabad mozgást, így nem korlátozza a motoros kontrollját a kormány fölött.

Mint minden ACERBIS termék, ez a rögzítési készlet is a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelel. Az ACERBIS több mint 40 éves tapasztalatával és innovációs képességeivel fémjelzi termékeit, biztosítva ezzel a motorosok számára a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot. Az ACERBIS X-OPEN BREMBO kézvédő rögzítő készlet kiváló választás mind a hobby motorosok, mind a profi versenyzők számára, akik csak a legjobbat várják el motorjuktól.

Végső soron, az ACERBIS X-OPEN BREMBO KÉZVÉDŐ RÖGZÍTŐ KÉSZLET nemcsak a motor megjelenését javítja, hanem a motoros biztonságát és kényelmét is növeli. Tegye próbára ezt a kiváló terméket, és győződjön meg róla, hogy motorozás közben is a legjobb védelemben részesülhet. Keresse webshopunkban ezt és egyéb motoralkatrész termékeinket is.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges