ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741

Gyártó:
Cikkszám:
736308
Gyári cikkszám:
AC 0013741

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a legjobb motoralkatrészek és motoros ruházati cikkek széles választékát kínáljuk! Örömmel mutatjuk be Önnek az ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLETET AC 0013741, amely tökéletes választás a kézvédők biztonságos és stabil rögzítéséhez. Ez a kiváló minőségű szerelőkészlet az ACERBIS neves gyártótól származik, mely garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Az ACERBIS mindig is híres volt innovatív és tartós motoralkatrészeiről. Az X-Force handguard rögzítőkészlet kifejezetten az ACERBIS X-Force kézvédők számára lett kifejlesztve, biztosítva a maximális védelem mellett a könnyű és gyors felszerelhetőséget.

Termékleírás:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Termék kód: AC 0013741
  • Anyag: Magas minőségű alumínium és erős műanyag
  • Kompabilitás: Kifejezetten az X-Force kézvédőkhöz tervezve
  • Szín: Fekete és ezüst kombináció
  • Súly: Könnyű kialakítás, amely nem nehezíti el a motor kezelhetőségét

Főbb jellemzők:

A megfizethető minőség révén a ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741 kiváló választás mind profi, mind hobbi motorosok számára. A készlet segítségével biztos lehet abban, hogy kézvédői stabilan és biztonságosan vannak rögzítve, így Ön minden helyzetben a legjobb védelemben részesül.

  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű szerelési útmutatóval bárki számára könnyen felszerelhető.
  • Tartós anyagok: Az alumínium és műanyag kombinációjának köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható.
  • Biztonság: Maximalizálja a kézvédelem hatékonyságát, minimalizálva a sérülések kockázatát.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten az X-Force kézvédőkhöz tervezve, amely garantálja a tökéletes illeszkedést.

Miért válassza az ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLETET?

Az ACERBIS már több mint 40 éve piacvezető a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők területén. A cég mindig is a minőséget és az innovációt tartotta szem előtt, miközben a motorosok igényeit szolgálja ki. Az ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741 nem csak egy egyszerű termék, hanem egy olyan eszköz, amely garantálja a biztonságos és kényelmes motorozást.

Ne kockáztasson olcsóbb, kevésbé megbízható alternatívákkal. Válassza az ACERBIS termékeket, hogy mindig a legjobb minőséget kapja. Látogasson el webshopunkba, és fedezze fel a motoralkatrészek és kiegészítők gazdag kínálatát.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Motoralkatrészek és motoros ruházat széles választéka vár Önre webshopunkban. Az ACERBIS X-FORCE HANDGUARD RÖGZÍTŐKÉSZLET AC 0013741 csak egy a sok minőségi termék közül, amit kínálunk.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges