ACERBIS szerelőkészlet Rally Profil/Brush AC 0013018

Gyártó:
Cikkszám:
736306
Gyári cikkszám:
AC 0013018

17799.99996

14015.7480

17 800 Ft

Nettó: 14 016 Ft

ACERBIS szerelőkészlet Rally Profil/Brush AC 0013018

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Szerelőkészlet Rally Profil/Brush AC 0013018

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS szerelőkészlet a legjobb választás minden motoros számára, akik kiváló minőségű és megbízható rögzítő rendszert keresnek a kézvédők felszereléséhez. Ez a készlet kifejezetten a Rally Profil és Brush kézvédő modelljeihez lett kifejlesztve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális védelem lehetőségét.

Az ACERBIS márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők piacán, köszönhetően a folyamatos innovációnak és a legkorszerűbb technológiáknak. Ez a szerelőkészlet sem kivétel, mivel kiváló minőségű anyagokból készül, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.

Fő jellemzők:

  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Rally Profil és Brush AC 0013018 kézvédőkhöz tervezve.
  • Könnyű telepítés: A precíz illeszkedésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan felszerelhető.
  • Rendkívüli tartósság: Magas minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Maximális védelem: Megbízható rögzítés, amely biztosítja a kézvédők stabilitását még a legkeményebb terepen is.
  • Széleskörű felhasználás: Mind utcai, mind off-road használatra alkalmas.

Az ACERBIS szerelőkészlet Rally Profil/Brush AC 0013018 egy prémium kategóriás rögzítő szett, amely nagyban hozzájárul a motorozás biztonságához és kényelméhez. A készletben mindent megtalál, amire szüksége van a kézvédők felszereléséhez, így nincs szükség további eszközökre vagy alkatrészekre.

Az ergonómiai szempontokat is figyelembe véve tervezték meg, hogy a kézvédők optimális védelmet nyújtsanak anélkül, hogy zavarnák a motorozás élményét. Az egyszerű telepítés és a tartós anyagok használata garantálják, hogy hosszú távon is elégedett lesz ezzel a termékkel.

Válassza az ACERBIS szerelőkészletet, és fedezze fel a minőséget és megbízhatóságot, amit ez a világhírű márka kínál. Növelje motorkerékpárja biztonságát és megjelenését ezzel a kiváló termékkel!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy végre egy olyan szerelőkészlet tulajdonosa lehessen, amely minden igényt kielégít. Látogassa meg webshopunkat, ahol további motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát találja. Az ACERBIS minősége és megbízhatósága garantáltan nem fog csalódást okozni!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges