ACERBIS RÖGZÍTŐ KÉSZLET X-ULTIMATE AC 0022480

Gyártó:
Cikkszám:
736314
Gyári cikkszám:
AC 0022480

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS RÖGZÍTŐ KÉSZLET X-ULTIMATE AC 0022480

3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS RÖGZÍTŐ KÉSZLET X-ULTIMATE AC 0022480 egy kiváló minőségű termék, amelyet a világszerte elismert Acerbis gyártó készített célzottan a motorosok számára, akik komolyan veszik a biztonság és a kényelem kérdését. Ebben a rögzítő készletben mindent megtalálhat, ami szükséges ahhoz, hogy a kézvédők stabilan és biztonságosan csatlakozzanak a motor kormányához.

A ACERBIS X-ULTIMATE AC 0022480 rögzítő készlet különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a Acerbis X-Ultimate kézvédők tökéletesen illeszkedjenek a kormányra, függetlenül attól, hogy milyen típusú motorral rendelkezik. A precíziós megmunkálás biztosítja, hogy a kézvédők a legnagyobb igénybevétel mellett is helyben maradjanak, így maximális védelmet nyújtanak a kezének és csuklójának az esetleges ütésektől, széltől és szennyeződésektől.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilitás: Az Acerbis X-Ultimate kézvédőkhöz tervezett rögzítő készlet különböző motor márkákkal és modellekkel kompatibilis.
  • Minőség: A termék kiváló minőségű anyagokból készült, hogy ellenálljon a mindennapi használat során fellépő kopásnak és terhelésnek.
  • Egyszerű telepítés: Könnyen felszerelhető, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakoztassa a kézvédőket a kormányra.
  • Stabilitás: A rögzítő készlet biztosítja, hogy a kézvédők szilárdan a helyükön maradjanak még extrém körülmények között is.
  • Esztétika: Modern és esztétikus kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik motorkerékpárja megjelenéséhez.

A ACERBIS RÖGZÍTŐ KÉSZLET X-ULTIMATE AC 0022480 azoknak a motorosoknak szól, akik nemcsak a funkcionalitást, hanem a kiváló minőséget és a stílust is értékelik. Ez a rögzítő készlet nemcsak megvédi Önt a potenciális sérülésektől, hanem javítja motorja megjelenését is.

A Acerbis márka híres az innovációról és a minőségről, és ezt a terméket is ezek a jellemzők fémjelzik. Ha egy megbízható, tartós és esztétikus rögzítő készletet keres, amelyre mindig számíthat, akkor ez az Ön számára készült. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy növelje motorozási élményeinek biztonságát és kényelmét!

Rendelje meg most a ACERBIS RÖGZÍTŐ KÉSZLET X-ULTIMATE AC 0022480 terméket, és élvezze a motorozás minden pillanatát anélkül, hogy aggódni kellene a kezei védelme miatt!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges