ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000

Gyártó:
Cikkszám:
984480
Gyári cikkszám:
AC 0024543.000

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000

Üdvözöljük webshopunkban, ahol elsőrangú motoralkatrészeket és motoros felszereléseket kínálunk. Az ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000 kimagasló minőségű termék, melyet kifejezetten a Yamaha Tenere motorok kézvédőinek biztonságos felszerelésére és rögzítésére terveztek.

Termék Részletei

Az ACERBIS egy világszerte elismert márka a motoros világban, köszönhetően az innovatív és tartós termékeinek. Ez a Rögzítő Készlet sem kivétel; a legjobb anyagok felhasználásával készült, hogy ellenálljon a legkülönfélébb útviszonyoknak és időjárási körülményeknek. A készlet minden alkatrészt tartalmaz, ami szükséges a kézvédők stabil és biztonságos felszereléséhez.

Főbb Jellemzők:

  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Yamaha Tenere modellekhez tervezve.
  • Anyaga: Kiváló minőségű fém és műanyag, amely maximális tartósságot biztosít.
  • Könnyű telepítés: Az egyértelmű utasításoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
  • Időjárásálló: Ellenáll az esőnek, hónak és a nap UV-sugarainak is.
  • Kiváló Stabilitás: Biztosítja a kézvédők stabil és biztonságos rögzítését, még a legkeményebb terepviszonyok között is.

Ezek a jellemzők biztosítják, hogy a motoros mindenkor biztonságban tudhatja magát és a motorját, bármilyen kihívással is találkozik az úton.

Miért Válassza az ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000-t?

Minden motorosnak szüksége van egy megbízható felszerelésre, amely segít megvédeni a kezét az elemekkel és az esetleges balesetekkel szemben. Ez a rögzítő készlet nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusos megjelenésével is kiemelkedik. Az ACERBIS termékek híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról, és ezt a hagyományt folytatja ez a készlet is.

Webshopunk széles választékkal várja a motoros kiegészítők és alkatrészek iránt érdeklődőket. Az ACERBIS márka termékei garantálják a minőség és a megbízhatóság legmagasabb szintjét, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon számíthat ezekre a termékekre.

Rendelje Meg Most!

Ne halogassa tovább, védje meg magát és motorját a legjobb minőségű rögzítő készlettel! Rendelje meg most az ACERBIS Rögzítő Készlet Kézvédő Tenere AC 0024543.000-t kedvező áron, és élvezze a gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatunkat!

Megjegyzés: Kérjük, mindig ellenőrizze a telepítési útmutatót a megfelelő felszerelés érdekében, és szükség esetén kérjen szakember segítségét.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges