ACERBIS Rögzítő Készlet K-future AC 0024361.090

Gyártó:
Cikkszám:
980514
Gyári cikkszám:
AC 0024361.090

6999.99997

5511.8110

7 000 Ft

Nettó: 5 512 Ft

ACERBIS Rögzítő Készlet K-future AC 0024361.090

3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS Rögzítő Készlet K-future AC 0024361.090 a tökéletes választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós kézvédő rögzítést keres. Ez a kiváló minőségű rögzítő készlet, amely kifejezetten az ACERBIS által tervezett és gyártott, biztosítja, hogy kézvédői mindig a helyükön legyenek, függetlenül a terepviszonyoktól vagy időjárási körülményektől.

Fő tulajdonságok:

  • Anyag: A rögzítő készlet kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten az ACERBIS K-future kézvédőkkel kompatibilis, de más típusokkal is használható, ha azok mérete és kialakítása megfelelő.
  • Könnyű felszerelhetőség: Az egyszerű és gyors felszerelhetőségnek köszönhetően pillanatok alatt rögzíthető, így időt spórolhat a motoros.
  • Biztonság: Az erős és megbízható rögzítés garantálja, hogy a kézvédők nem mozdulnak el menet közben, ami növeli a biztonságot és a kényelemérzetet.
  • Professzionális kialakítás: Az ACERBIS mérnökei által tervezett rögzítő készlet elegáns és modern megjelenést kölcsönöz motorjának.

Részletes leírás:
Az ACERBIS Rögzítő Készlet K-future AC 0024361.090 a professzionális motorosok és lelkes amatőrök számára is ideális megoldást kínál. A szett tartalmazza az összes szükséges tartozékot és alkatrészt, amelyek segítségével a kézvédők stabilan rögzíthetők a motorkerékpár kormányához.

A készlet innovatív tervezése révén egyszerűvé válik a telepítés folyamata, még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is. Az ACERBIS által használt prémium anyagok biztosítják a termék hosszú élettartamát és ellenállóképességét még a legnehezebb körülmények között is. A készlet rozsdamentes acélból készült, ami nem csak tartós, de esztétikus is. Az acél anyaga lehetővé teszi, hogy a termék ellenálljon a korróziónak és az időjárás viszontagságainak.

A rögzítő készlet kompatibilitása sokoldalú, így nem csak az ACERBIS K-future kézvédőkkel használható, hanem más típusú kézvédőkkel is, amennyiben azok mérete és kialakítása megfelel. Ez különösen előnyös azoknak a motorosoknak, akik többféle kézvédőt használnak különböző körülmények között.

Összességében az ACERBIS Rögzítő Készlet K-future AC 0024361.090 remek választás mindazok számára, akik megbízható és tartós rögzítést keresnek kézvédőik számára. A professzionális kialakítás, a prémium anyaghasználat és a könnyű felszerelhetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék messze túlszárnyalja az elvárásokat. Győződjön meg saját maga a minőségről, és rendeljen webshopunkból még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges