ACERBIS rögzítő készlet Dual Road kézvédőhöz Aprilia AC 0013418

Gyártó:
Cikkszám:
736304
Gyári cikkszám:
AC 0013418

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

ACERBIS rögzítő készlet Dual Road kézvédőhöz Aprilia AC 0013418

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS rögzítő készlet Dual Road kézvédőhöz Aprilia AC 0013418

Üdvözöljük motoralkatrész és ruházati webáruházunkban! Bemutatjuk a kiváló minőségű ACERBIS rögzítő készletet Dual Road kézvédőhöz, amely kifejezetten az Aprilia AC 0013418 típushoz készült. Ez a szerelőkészlet tökéletes választás mindazok számára, akik növelni szeretnék motorkerékpárjuk védelmét és funkcionalitását.

Termék leírása:

Az ACERBIS nevet senkinek nem kell bemutatni a motorsport és motorkerékpárok világában. Az ACERBIS évtizedek óta ismert vezető szereplő a motorkerékpár kiegészítők és védőfelszerelések piacán. Az ACERBIS rögzítő készlet kifejezetten az Aprilia modellekhez készült, és nagy mértékben hozzájárul a motoros kényelméhez és biztonságához.

A Dual Road kézvédőket erős és tartós anyagokból gyártják, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a szél, eső és egyéb időjárási viszontagságok ellen. A rögzítő készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt és szerelési útmutatót, így a telepítés egyszerű és gyors. Minden alkatrész precízen illeszkedik, így biztos lehet benne, hogy a rögzítés stabil és megbízható lesz.

Kiemelkedő tulajdonságai:

  • Kompatibilitás: Kifejezetten az Aprilia AC 0013418 modellekhez tervezve.
  • Anyag: Prémium minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak.
  • Telepítés: Egyszerű és könnyű telepítés a mellékelt szerelési útmutató alapján.
  • Védelem: Hatékony védelmet nyújt a szél, eső és egyéb időjárási viszontagságok ellen.
  • Stílus: Modern és letisztult dizájn, amely bármely motorhoz jól illik.

Miért válassza az ACERBIS termékeit?

Az ACERBIS számos tesztelési folyamaton és innovációs lépéseken megy keresztül, hogy biztosítsa termékeik kiváló minőségét. Az ACERBIS rögzítő készlet nemcsak kiváló védelmet nyújt, de hozzájárul a motoros teljesítményének és kényelmének növeléséhez is. Az apró részletekre való figyelem, mint például a pontos illeszkedés és egyszerű telepítés, az ACERBIS termékek sikerének kulcsa.

Telepítés és karbantartás

A rögzítő készlet telepítése rendkívül egyszerű. A mellékelt szerelési útmutató részletesen bemutatja a telepítési lépéseket, így még azok is könnyedén elvégezhetik, akik nem rendelkeznek előzetes tapasztalattal. A karbantartás szintén minimális, elegendő időnként ellenőrizni, hogy minden alkatrész szorosan és biztonságosan rögzített maradt-e.

Válassza az ACERBIS rögzítő készletett Dual Road kézvédőhöz, ha fontos Önnek a kényelem és a biztonság motorozás közben. Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel széles választékunkat motorkerékpár kiegészítők és védőfelszerelések terén!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges