ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832

Gyártó:
Cikkszám:
736321
Gyári cikkszám:
AC 0006832

3512.82

2766.0000

3 513 Ft

Nettó: 2 766 Ft

ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832 - Az Ideális Kézvédő Rögzítő Készlet

A motorozás szerelmesei tudják, milyen fontos a megfelelő kézvédelem és a stabil rögzítés. Az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832 pontosan ezt kínálja neked. Ez a rögzítő készlet a legmagasabb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a maximális védelmet és tartósságot.

Ezt a rögzítő készletet kifejezetten azoknak tervezték, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék megvédeni a kezüket és a kormányukat a különböző sérülésektől. Az ACERBIS márka régóta ismert a kiváló minőségű motoralkatrészeiről és kiegészítőiről. Az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832 nem kivétel.

Főbb Jellemzők

  • Minőségi Anyagok: Ez a rögzítő készlet kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, hogy biztosítsa a hosszú élettartamot és a megbízható használatot.
  • Univerzális Illeszkedés: Az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832 számos különböző motortípushoz illeszkedik, így ideális választás minden motoros számára.
  • Könnyű Telepítés: A rögzítő készlet egyszerűen és gyorsan telepíthető, így hamarosan visszatérhetsz az utakra.
  • Ergonomikus Kialakítás: Az ergonomikusan kialakított kézvédők maximális kényelmet és védelmet nyújtanak a hosszabb utakon is.

Miért Válaszd az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832-t?

Ha szeretnéd megvédeni a kezed és a kormányodat a kemény terepviszonyoktól és az esetleges esésektől, akkor az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832 a tökéletes választás számodra. Ezen felül, az ACERBIS által kínált termékek mindig megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod.

A készlet tartalmazza mindazt, amire szükséged van a könnyű és biztonságos felszereléshez. A rögzítők stabilan tartják a kézvédőket a helyükön, még a legzordabb körülmények között is.

Hogyan Telepítsd Az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832-t?

  1. Tisztítsd Meg a Felületet: Mielőtt elkezdenéd a telepítést, győződj meg arról, hogy a kormány és a rögzítési pontok tiszták és szárazak.
  2. Kövesd Az Utasításokat: A mellékelt utasításokat követve telepítsd a készletet. Az egyszerű lépések segítségével gyorsan felszerelheted a kézvédőket.
  3. Ellenőrizd a Stabilitást: Telepítés után ellenőrizd, hogy minden elem stabilan rögzítve van-e. Végezz el egy rövid tesztvezetést, mielőtt hosszabb útra indulnál.

Ne habozz tovább! Vedd meg az ACERBIS RAM RALLY PRO II MULTIPLO MOUNT.KIT AC 0006832-t webshopunkban még ma, és élvezd a biztonságos és kényelmes motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges