ACERBIS RALLY MINICROSS FELSZERELÉSI KÉSZLETEK AC 0006972.

Gyártó:
Cikkszám:
736317
Gyári cikkszám:
AC 0006972

13999.99994

11023.6220

14 000 Ft

Nettó: 11 024 Ft

ACERBIS RALLY MINICROSS FELSZERELÉSI KÉSZLETEK AC 0006972.

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek AC 0006972 - A Tökéletes Választás Off-Road Motorozáshoz

Ha szenvedélyes motoros vagy, aki a legjobb minőségű és megbízható felszerelést keresi, akkor az ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek AC 0006972 az ideális választás számodra. Ez a termék kiváló választás, legyen szó amatőr vagy profi motorosokról, akik értékelik a minőséget és a tartósságot.

Kiváló Minőség és Tartósság

Az ACERBIS márka híres a motoralkatrészek terén nyújtott kiváló minőségéről. Az ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek készítésénél is ugyanazt a kiemelkedő figyelmet fordították a részletekre és a tartósságra. Ez a termék hosszú távú használatra készült, ellenáll a legnehezebb körülményeknek is.

Könnyű Felszerelés

A készletet úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan felszerelhető legyen, így nem kell órákat töltened a szereléssel. Az intuitív kialakításnak köszönhetően, minden szükséges elemet tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez.

Biztonság és Kényelem

A motorosok számára a biztonság az egyik legfontosabb szempont. Az ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek extra védelmet nyújtanak a kezek számára, így csökkentve a sérülés veszélyét az off-road motorozás során. A kézvédők kiválóan alkalmasak arra, hogy megvédjék a kezedet a törmeléktől, kövektől és egyéb veszélyektől.

Stílusos Megjelenés

Ezen kívül, az ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikus megjelenésűek is. A modern és sportos design vonzóvá teszi a motorodat, és egyedivé varázsolja azt.

Kompatibilitás

Ez a készlet különösen a Minicross motorokhoz készült, de széles körben kompatibilis más típusú és márkájú motorokkal is, köszönhetően az univerzális rögzítési rendszernek. Ez lehetővé teszi, hogy többféle motorral is használhatod a terméket.

Elérhetőség és Vásárlás

Ezek az ACERBIS felszerelési készletek elérhetőek a webshopunkban, készleten és gyors szállítással. Rendelje meg most, és emelje motorozási élményét egy teljesen új szintre!

Specifikációk:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Modell: Rally Minicross Mounting Kits AC 0006972
  • Kategória: Motoralkatrész > Kézvédők > Rögzítés

Tegye meg az első lépést a biztonság és a stílus irányába az ACERBIS Rally Minicross Felszerelési Készletek AC 0006972 megvásárlásával! Látogasson el Webshopunkba, és rendelje meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták