ACERBIS MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141

Gyártó:
Cikkszám:
736310
Gyári cikkszám:
AC 0008141

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141

Az Acerbis MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141 egy kiváló minőségű kézvédő rögzítő szett, mely tökéletes választás minden motocross és enduro versenyző számára. Ez a szett a híres ACERBIS gyártó terméke, amely a világ egyik vezető márkája a motoralkatrészek és kiegészítők piacán.

Termékjellemzők:

  • Kompatibilis területek: Kifejezetten motocross és enduro motorkerékpárokhoz tervezve.
  • Anyag: Kiváló minőségű, alumínium ötvözet az optimális tartósság és könnyedség érdekében.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmet és a maximális védelmet a versenyzés és terepezés során.
  • Könnyű telepítés: Tartalmazza az összes szükséges elemet a gyors és zökkenőmentes szereléshez.
  • Tartósság: Az erős alumínium konstrukció ellenáll a szélsőséges körülményeknek és hosszú élettartamot garantál.

Ez a rögzítő szett a legutóbbi technológiai fejlesztések eredménye, amely biztosítja a kiváló minőséget és megbízhatóságot. Az alumínium anyag könnyű, mégis rendkívül tartós, így ideális választás minden típusú terephez és időjárási körülményhez.

A szerelési folyamat egyszerű és gyors, így nem kell sok időt töltenie a szereléssel, hanem hamar élvezheti a versenyzés vagy a terepezés örömeit. Az ACERBIS MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141 megbízható védelmet nyújt a kezeknek, védve őket a kövek, sár és egyéb akadályok ellen, amelyek gyakran előfordulnak a terepen.

A termék ergonómiai kialakítása biztosítja a kényelmet még hosszabb versenyszakaszok alatt is. A felhasználók számára tervezett dizájn minden részlete hozzájárul a jobb teljesítményhez és a biztonsághoz.

Vásárlóink visszajelzései alapján ez a termék kiváló választás minden motocross és enduro versenyző számára, akik egy megbízható és tartós kézvédő rögzítő szettet keresnek. Az ACERBIS termékek minősége és megbízhatósága világszerte elismert, és ez a rögzítő szett sem kivétel.

Összességében az ACERBIS MOUNTING KIT MX UNICO HANDGUARDS RACING ALU AC 0008141 egy prémium minőségű termék, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy növelje motorja védelmét és teljesítményét ezzel a kiváló kézvédő rögzítő szettel.

Rendelje meg most, és tapasztalja meg az Acerbis termékek minőségét és megbízhatóságát!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett