ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790

Gyártó:
Cikkszám:
736300
Gyári cikkszám:
AC 0009790

8300.000037

6535.4331

8 300 Ft

Nettó: 6 535 Ft

ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790 a legmegfelelőbb választás minden terepmotoros számára, aki kiemelkedő minőségű és tartós kézvédőt keres. A motoralkatrész és motoros ruházat szakküzletünkben kapható termék kiváló védelmet nyújt mindenféle terepen.

Az ACERBIS márkanév alatt gyártott MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790 kimagasló minőséget képviselnek. Az ACERBIS már többévtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpárok és quadok kiegészítőinek gyártásában, amit ezekben a kézvédőkben is tökéletesen kamatoztat.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Erős és tartós anyag: A kézvédők kiváló minőségű műanyagból készülnek, melyek ellenállnak az ütésnek és kopásnak. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú élettartamot biztosítson a legzordabb körülmények között is.
  • Univerzális rögzítés: Az Unico ATV kézvédők könnyen felszerelhetőek és kompatibilisek a legtöbb ATV és terepmotor modellel, megkönnyítve ezzel a használatukat.
  • Modern Design: A kézvédők modern és esztétikus megjelenése biztosítja, hogy motorkerékpárja vagy ATV-je minden szempontból lenyűgözően nézzen ki.
  • Pontos illeszkedés: A kézvédők kialakítása lehetővé teszi a motoros teljes kézfejének védelmét, így biztosítva a maximális védelmet.

Az ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790 nem csupán egy termék, hanem a motoros élmény fokozásának egyik legfontosabb eleme. A kézvédők segítenek elkerülni a sérüléseket és megvédeni a kezeket a szél, eső, hó, sár és más veszélyek ellen.

Miért válassza az ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédőket?

Mert az ACERBIS név a minőségi termékek szimbóluma a motoros világban. A gyártó kiemelt figyelmet fordít a részletekre, így minden egyes darab az elvárt színvonalnak megfelelően készül. Az ACERBIS termékekkel motorozni nem csupán praktikus, hanem egy valódi élmény is.

Rendelje meg ACERBIS MOUNTAIN KIT UNICO ATV Kézvédők AC 0009790 termékünket webshopunkból még ma, hogy megtapasztalhassa a kiemelkedő minőséget és védelmet!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés

Gyártó: ACERBIS

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges