ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634

Gyártó:
Cikkszám:
736299
Gyári cikkszám:
AC 0017634

5900.000011

4645.6693

5 900 Ft

Nettó: 4 646 Ft

ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634

Üdvözöljük motoralkatrész webáruházunkban, ahol számos kiváló minőségű termékkel várjuk Önt! Bemutatjuk a ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634-et, amely az egyik legkiválóbb és legmegbízhatóbb rögzítő készlet a piacán. Ez a kit kifejezetten a Yamaha motorokhoz készült, biztosítva a megfelelő illeszkedést és a maximális biztonságot.

Ez a rögzítő készlet a híres ACERBIS gyártótól származik, amely már évtizedek óta híres a motoralkatrészek és kiegészítők terén nyújtott kiváló minőségéről és megbízhatóságáról. Az ACERBIS termékek mindig a legmagasabb színvonalú anyagokból készülnek, garantálva a tartós és hosszú élettartamot.

Termékjellemzők

  • Gyártó: ACERBIS
  • Termék neve: ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés
  • Kompatibilitás: Yamaha motorokkal

Leírás

Az ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634 egy kiváló minőségű és precízen megtervezett rögzítő készlet, amely tökéletesen illeszkedik a Yamaha motorokhoz. Ezzel a kit-tel biztosíthatja, hogy kézvédője stabilan és biztonságosan legyen rögzítve, még a legkeményebb motorozási körülmények között is.

Ez a rögzítő készlet könnyen szerelhető, és a csomag tartalmazza az összes szükséges elemet a teljes beszereléshez. A készletben található anyagok és alkatrészek kiváló minőségűek, így hosszú távon is megőrzik megbízhatóságukat és tartósságukat. Az ACERBIS csapata biztosítja, hogy minden egyes elem tökéletesen működjön együtt, garantálva a zökkenőmentes és problémamentes telepítést.

Miért válassza az ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634-et?

  • Kiváló minőség: Az ACERBIS híres a precíziós gyártásáról és a kiváló minőségű anyagokról.
  • Biztonság és stabilitás: Ez a készlet biztosítja, hogy kézvédője biztonságosan és stabilan legyen rögzítve.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű és gyors beszerelés érdekében minden szükséges elem megtalálható a csomagban.
  • Megbízhatóság: ACERBIS termékek mindig megbízhatóak és tartósak, így hosszú távon is nyugodt lehet a motorozás közben.
  • Precíz tervezés: Ezt a rögzítő készletet kifejezetten Yamaha motorokhoz tervezték, így tökéletesen illeszkedik.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy beszerezze az egyik legmegbízhatóbb rögzítő készletet a piacon. A ACERBIS MOUNT.KIT X-TARMAC YAMAHA AC 0017634 a tökéletes választás mindazoknak, akik a legjobb minőségre és biztonságra vágynak motorozásuk során.

Rendelje meg most webáruházunkból, és élvezze a gyors és megbízható szállítást! Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges