ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészlet

Gyártó:
Cikkszám:
983691
Gyári cikkszám:
AC 0024513.000

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészlet

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészlet

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés

Gyártó: ACERBIS

Ha kiváló minőségű, megbízható és tartós rögzítést keres kézvédői számára, akkor az ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészlet tökéletes választás az ön számára. Ez a termék nemcsak megvédi a kezét a szél, az eső és más természeti elemek ellen, hanem stílusos és modern megjelenést is kölcsönöz motorkerékpárjának.

Termékjellemzők

  • Megbízhatóság: Az ACERBIS neve sokat mond a motorsport világában. Ezt a rögzítőkészletet kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszú élettartamot és maximális védelmet biztosítson.
  • Könnyű telepítés: A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és egyszerű felszereléshez. Önnek nem kell időt vesztegetnie a szerelésre.
  • Stílusos dizájn: A modern és esztétikus megjelenésnek köszönhetően minden típusú motorkerékpáron jól mutat. Az X-elite kézvédők bármilyen stílushoz illenek.
  • Kiváló védelem: Az ACERBIS Kézvédő X-elite megbízható védelmet nyújt a szél, az eső, a por és a kődarabok ellen, amelyek zavarhatják az út során.
  • Univerzális kompatibilitás: Számos motorkerékpár típushoz és modellhez kompatibilis, így sokoldalúan használható.

Miért válassza az ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészletet?

Az ACERBIS már több mint 40 éve áll a motorsport világában, és mindig is az innováció és a minőség szinonimája volt. Ezen termék konstruálásakor külön figyelmet fordítottak a részletekre, így az ön biztonsága és kényelme mindig elsődleges szempont.

Tartósság és hosszú élettartam: A kiváló minőségű anyagok és a gondos gyártási folyamat biztosítja, hogy a rögzítőkészlet hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja. A tervezésnél figyelembe vették az extrém körülményeket és igénybevételeket is.

Egyszerű karbantartás: A rendszeres karbantartás egyszerű és gyors, így ön mindig a motorozás élményére koncentrálhat. Az alkatrészek könnyen tisztíthatók és szükség esetén egyszerűen pótolhatók.

Kiváló ár-érték arány: A prémium minőség és a megbízhatóság biztosítja, hogy hosszú távon is megérje a beruházást.

Vélemények és tapasztalatok

Sok motoros szerint az ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészlet az egyik legjobb választás a piacon. Mindenki kiemeli a könnyű telepítést, a stílusos dizájnt és a kiváló védelmet, amit nyújt.

Rendelés és kiszállítás

Rendelje meg most az ACERBIS Kézvédő X-elite AC 0024513.000 Rögzítőkészletet webshopunkból, és élvezze a gyors és megbízható kiszállítást. Garanciát és ügyfélszolgálatot is kínálunk minden termékünkre, hogy ön teljes mértékben elégedett lehessen a vásárlással.

Vásárolja meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges