MOOSE RACING Competition Kézvédő Fekete * Fehér 0635-01**

Gyártó:
Cikkszám:
977033
Gyári cikkszám:
0635-01**

9299.999942

7322.8346

9 300 Ft

Nettó: 7 323 Ft

MOOSE RACING Competition Kézvédő Fekete * Fehér 0635-01**

  • Fekete
  • Fehér
Rendelhető
Rendelhető

A MOOSE RACING Competition Kézvédő ideális választás minden motoros számára, aki védelmet és stílust keres a terepen vagy a versenypályán. Ezek a kézvédők nem csak a kezeit védik meg a sérülésektől, hanem az időjárási elemekkel és a terep küzdelmével is felveszik a harcot. Tulajdonságaik és kialakításuk révén kiemelkednek a piacon található többi védő között.

Az 0635-01** modell tartós műanyagból készült, amely ellenáll az ütődéseknek és horzsolásoknak. A fekete és fehér színkombináció elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben praktikus funkciókat kínál. Az erős acél vázzal felszerelt kézvédők garantálják a hosszú élettartamot és a maximális védelmet az ütközések során.

Ezek a kézvédők különösen előnyösek azoknak a motocross vagy enduro versenyzőknek, akik gyakran találkoznak durva tereppel és komoly kihívásokkal. A versenypályákon való használatra lettek tervezve, de bármilyen terepen kiválóan teljesítenek.

Fő jellemzők:

  • Erős és tartós: Prémium minőségű műanyag és acél váz biztosítja a tartósságot és védelmet.
  • Könnyű telepítés: A telepítés egyszerű, és a legtöbb kormánytípushoz illeszkedik.
  • Elegáns dizájn: A fekete-fehér színkombináció minden motor megjelenését feldobja.
  • Megnövelt védelem: Védi a kezeket a kövektől, ágaktól és más terepakadályoktól.
  • Kompatibilitás: Számos motor típusával kompatibilis, így sokoldalú választás.

Amikor versenyezni vagy terepmotorozni készül, a kezek védelme elsődleges fontosságú. Ezzel a MOOSE RACING Competition Kézvédő-vel a keze mindig biztonságban lesz, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néz szembe. A tartósság és a prémium minőség garantálja, hogy hosszú ideig szolgál majd, még a legkeményebb körülmények között is.

A MOOSE márka híres a minőségi motoralkatrészek és kiegészítők gyártásáról, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket választja. Ez a kézvédő a legújabb technológiával és anyagokkal készült, hogy megfeleljen a modern motoros igényeknek.

Ne hagyja ki ezt az elengedhetetlen kiegészítőt! Vásárolja meg most és élvezze a biztonságot és stílust minden motoros kaland során!

Cikkszám: 977033
Gyári cikkszám: 0635-01**
#Szín Fehér
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták