CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) NARANCS 1CYC-7402-22X

Gyártó:
Cikkszám:
694671
Gyári cikkszám:
1CYC-7402-22X

70999.999986

55905.5118

71 000 Ft

Nettó: 55 906 Ft

CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) NARANCS 1CYC-7402-22X

  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) NARANCS 1CYC-7402-22X - a legkiválóbb választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné. Ez a kézvédő a motoralkatrész-piac egyik legkiválóbb terméke, mely a legújabb technológiákat és a legjobb anyagokat ötvözi, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtson.

Termék leírása

A CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) NARANCS 1CYC-7402-22X különleges kialakítása és anyagai révén az egyik legmegbízhatóbb kézvédő a piacon. A termék speciálisan tervezett, hogy ellenálljon a legzordabb időjárási körülményeknek is, miközben maximális kényelmet biztosít a motoros számára. A kézvédő könnyen felszerelhető, és kompatibilis a legtöbb motorral, köszönhetően a 1 1/8 (28,6mm) méretnek.

Jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A kézvédő tartós és ütésálló anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítson.
  • Modern dizájn: Az esztétikus és modern dizájn nemcsak jól néz ki, hanem igazán funkcionális is, hiszen maximális védelmet nyújt a kéznek.
  • Könnyen szerelhető: Az egyszerű szerelési utasításoknak köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthető, akár otthon is.
  • Részletes tervezés: A CYCRA nagy figyelmet fordított a részletekre, így biztosítva, hogy minden egyes elem a helyén legyen, és tökéletesen illeszkedjen a motorra.
  • Narancs szín: A feltűnő narancs szín nemcsak stílusos, hanem növeli a láthatóságot és a biztonságot is.

Miért válassza a CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK

A CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK ideális választás a motorosok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a megbízhatóság és a teljesítmény terén. A motoralkatrészek szakértőgyártója, a CYCRA, garanciát vállal arra, hogy termékei a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. Az erős, tartós anyagok és a gondosan kialakított dizájn biztosítják, hogy a kézvédő hosszú távon megújuljon a legkeményebb kihívások közepette is. Ez a kézvédő nem csak praktikus, hanem esztétikus is, stílusos kiegészítése lesz motorjának.

Rövid történet és háttér

A CYCRA márka híres a motoros világban megbízható és magas minőségű termékeiről. A Probend CRM Racer Pack kézvédő egy újabb példa arra, hogy a CYCRA mindig az élvonalban jár. A termék minden egyes részletét gondosan tervezték és tesztelték, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.

Vélemények és tapasztalatok

Azok a motorosok, akik már használták a CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK-ot, nagyon pozitív visszajelzéseket adtak. Kiemelték a könnyű használatot, a tartósságot és a kiváló védelmet, amit ez a kézvédő nyújt.

Cikkszám: 694671
Gyári cikkszám: 1CYC-7402-22X
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges