ACERBIS Xenon Kézvédők Mv Agusta AC 0025432.090

Gyártó:
Cikkszám:
984099
Gyári cikkszám:
AC 0025432.090

37099.999968

29212.5984

37 100 Ft

Nettó: 29 213 Ft

ACERBIS Xenon Kézvédők Mv Agusta AC 0025432.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Xenon Kézvédők Mv Agusta AC 0025432.090 ideális választás mindazok számára, akik a maximális védelemre törekednek motorozás során. Minden motoros számára fontos, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket és kiegészítőket használja, hogy ne csak a teljesítmény maximalizálható legyen, hanem a biztonság is magas szinten maradjon.

Az ACERBIS nevű, világszerte elismert gyártó innovatív termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak. Az ACERBIS Xenon kézvédők nem kivételek. Különösen Mv Agusta motorokhoz tervezték őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek és maximális védelmet nyújtsanak a kéz és az irányítók számára.

A kézvédők speciális anyagból készültek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és ütésállósak. A design modern és aerodinamikus, ami javítja a motor általános esztétikáját. A beépített lámpák további biztonságot nyújtanak az éjszakai vezetés során, biztosítva, hogy a motor jobban látható legyen a közlekedésben.

Az ACERBIS Xenon kézvédők könnyen felszerelhetők, és a mellékelt tartozékoknak köszönhetően nincs szükség különösebb szerszámokra. A csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és szerelési utasítást, így a telepítés gyors és egyszerű. Még azok számára is könnyen kivitelezhető, akik nem rendelkeznek mélyebb technikai ismeretekkel.

Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes fogást és a szükséges rugalmasságot minden vezetési körülmények között. A kézvédők nem csak esztétikailag vonzóak, hanem praktikusak is; segítenek megóvni a kezét a széltől, esőtől, sártól és egyéb környezeti hatásoktól, amelyekkel motorozás közben találkozhat.

Fő jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyagok, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak
  • Speciálisan Mv Agusta motorokhoz tervezve
  • Beépített lámpák az extra biztonság érdekében
  • Könnyű felszerelés, minden szükséges tartozék mellékelve
  • Modern, aerodinamikus design
  • Kényelmes és ergonomikus kialakítás
  • Védelem az időjárás és a környezeti hatások ellen

Összefoglalva, az ACERBIS kézvédők nagyszerű választást jelentenek minden motoros számára, aki értékeli a minőséget, a biztonságot és az esztétikát. A gyártó hírneve és a termék tulajdonságai biztosítják, hogy a vásárló elégedett legyen a beszerzéssel.

Szerezze be most az ACERBIS Xenon Kézvédők Mv Agusta AC 0025432.090 -t, és emelje következő szintre a motorozás élményeit, miközben gondoskodik saját és motorja biztonságáról.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges