ACERBIS Xenon Kézvédők Honda/Zontes AC 0025436.090

Gyártó:
Cikkszám:
984556
Gyári cikkszám:
AC 0025436.090

37099.999968

29212.5984

37 100 Ft

Nettó: 29 213 Ft

ACERBIS Xenon Kézvédők Honda/Zontes AC 0025436.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Xenon Kézvédők Honda/Zontes AC 0025436.090

Fedezd fel a prémium minőségű ACERBIS Xenon Kézvédők különleges ajánlatunkat, amelyeket kifejezetten Honda és Zontes motorkerékpárokhoz terveztünk! Ezek a kézvédők nemcsak stílusos kiegészítői lehetnek szeretett motorodnak, hanem jelentős védelmet is nyújtanak számos veszélyes helyzettel szemben.

Széleskörű Védelem és Kényelem

Az ACERBIS márka számos évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár kiegészítők gyártásában, és a Xenon kézvédők is ezen kézműves művészet csúcsát képviselik. A kezeink védelme kiemelt fontosságú, hiszen egy hosszabb motorozás során számtalan kép befolyásolhatja a vezetési élményt. Az elemektől való védelem - legyen az eső, szél vagy akár rovarok - elengedhetetlen, és itt jönnek képbe az ACERBIS Xenon kézvédők.

Rendkívüli Anyaghasználat és Kivitelezés

A Xenon kézvédők anyaga magas minőségű műanyag, amely ellenáll a sérüléseknek és hosszú élettartamot biztosít. A speciálisan kialakított aerodinamikai forma csökkenti a légellenállást, miközben maximális védelmet nyújt a kezeidnek. Az univerzális rögzítő rendszer biztosítja a könnyű felszerelést, nincs szükség különösebb műszaki tudásra.

Speciális Jellemzők

  • Kompatibilitás: Honda és Zontes motorkerékpárokhoz tervezve
  • Szín: Fekete, az elegancia és sportos megjelenés kombinációja
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű rögzítési rendszernek köszönhetően gyorsan és könnyen felszerelhető
  • Erősség: Ellenáll a karcolásoknak, ütésálló
  • Aerodinamikai forma: Csökkenti a légellenállást vezetés közben

Miért Válaszd az ACERBIS Xenon Kézvédőket?

Az ACERBIS Xenon kézvédők tökéletes választás minden motoros számára, aki nagy hangsúlyt fektet biztonságra és kényelemre. Ezek a kézvédők nem csak funkcionálisak, hanem meg is adják azt az extra stílust motorodnak, amire mindig is vágytál. Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni.

Webshopunk széleskörű kínálatában megtalálhatóak a legújabb motorkerékpár alkatrészek és felszerelések, beleértve az ACERBIS termékeit is. Válaszd az ACERBIS Xenon Kézvédők Honda/Zontes AC 0025436.090 modellt, és élvezd a motorozás minden pillanatát teljes biztonságban és kényelemben.

Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan ajánlatot! Rendeljen most, és tapasztalja meg az ACERBIS minőséget saját kezeivel!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges