ACERBIS X-ROAD LEVERS-GUARDS - BLACK AC 0017838.090

Gyártó:
Cikkszám:
736038
Gyári cikkszám:
AC 0017838

34099.999999

26850.3937

34 100 Ft

Nettó: 26 850 Ft

ACERBIS X-ROAD LEVERS-GUARDS - BLACK AC 0017838.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-ROAD LEVERS-GUARDS - BLACK AC 0017838.090

Az Acerbis X-Road Levers-Guards egy prémium minőségű kézvédő, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek, akik maximális védelemre és stílusra vágynak. ACERBIS az egyik legismertebb és legelismertebb márka a motoros alkatrészek és kiegészítők piacán, és ez a kézvédő nem kivétel. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Robusztus kialakítás: A kézvédő masszív, tartós műanyagból készült, amely kiváló védelmet nyújt az ütések és sérülések ellen. Ez különösen fontos a terepmotorozás során, amikor a kezeket meg kell védeni a különböző akadályoktól és törmelékektől.
  • Univerzális kompatibilitás: Az Acerbis X-Road Levers-Guards szinte minden típusú kormányra könnyen felszerelhető, ami rendkívül rugalmassá teszi ezt a terméket.
  • Esztétikus megjelenés: A fekete szín elegáns és modernebb megjelenést kölcsönöz motorodnak, miközben nem csökkenti a funkcionalitást.
  • Könnyű telepítés: A termék egyszerűen és gyorsan telepíthető, szakértelem nélkül is, így akár otthon is könnyedén elvégezhető.
  • Optimális védelem: Mind a kézfejek, mind a karok számára maximális biztonságot biztosít, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb túrákról.

Méretek és súly: Ezt a kézvédőt úgy tervezték, hogy ne befolyásolja a motor kezelhetőségét. Könnyű és kompakt mérete miatt szinte észrevehetetlenül illeszkedik a motorhoz.

A motoralkatrész webshopunkban az Acerbis termékek széles választékát kínáljuk, beleértve a kézvédők különböző típusait és színeit. Az Acerbis X-Road Levers-Guard egy igazi befektetés minden motoros számára, aki komolyan veszi a biztonságát.

Hogyan vásároljam meg? Könnyedén hozzáadhatja a terméket a kosarához, és pár egyszerű lépésben megrendelheti. Miután megrendelte, gyors kiszállítást biztosítunk, hogy minél előbb használatba vehesse új kézvédőjét.

Szolgáltatásaink: Amennyiben bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk hétköznapokon áll rendelkezésére. Kérdéseit felteheti telefonon vagy e-mailben is.

Záró gondolatok: Az Acerbis X-Road Levers-Guard - Black AC 0017838.090 egy olyan termék, amely nem csak védelmet nyújt, de stílusos is. Válassza az Acerbis minőséget és élvezze a motorozás minden pillanatát biztonságban és kényelemben.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett