ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044

Gyártó:
Cikkszám:
736017
Gyári cikkszám:
AC 0017044

42100.000001

33149.6063

42 100 Ft

Nettó: 33 150 Ft

ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044

  • Fekete (090)
  • Narancs (010)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044 - Kézvédők Kategória

Az ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044 egy kiváló minőségű kézvédő, amely kifejezetten motorkerékpárok számára készült. Az ACERBIS neve világszerte ismert, és garantálja a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot. Ez a kézvédő nem csupán a kezeid védelméért felel, hanem stílusos megjelenést is biztosít motorodnak.

A fekete és narancssárga színkombináció rendkívül vonzóvá teszi ezeket a kézvédőket, különösen azok számára, akik szeretnék kiemelni motorjuk különleges megjelenését. Az ACERBIS HANDGUARDS VISION megbízható védelmet nyújt szél, eső, és különféle törmelékek ellen, amelyek az úton leselkedhetnek rád.

Kiemelt jellemzők:

  • Magas minőség: Az ACERBIS termékei híresek a kiváló minőségről.
  • Stílusos Megjelenés: A fekete és narancssárga dizájn igazán trendi és modern.
  • Fokozott védelem: Hatékonyan védi kezeidet a szél, eső, és egyéb környezeti hatások ellen.
  • Egyszerű telepítés: Könnyen felszerelhető, így gyorsan használatba veheted.
  • Jó ár-érték arány: Kiváló befektetés minden motoros számára.

Az ACERBIS HANDGUARDS VISION kézvédők ideálisak mindennapos használatra és különböző motorozási stílusokhoz is alkalmazkodnak. Legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb túrákról, ezek a kézvédők megbízhatóan helyt állnak minden helyzetben.

Miért válaszd az ACERBIS HANDGUARDS VISION-t?

Az ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044 nem csak a funkcionalitásban, de a megjelenésben is kimagasló. A minőségi anyaghasználat és a precíz kivitelezés garantálja, hogy éveken át hű társad lesz a motorozás során. Az ACERBIS márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek és kiegészítők piacán, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget kapsz.

Akár off-road motorozol, akár városi közlekedéshez használod a motorodat, az ACERBIS HANDGUARDS VISION kézvédők mindig a legjobb társai lesznek kezeid védelmében. Könnyűsúlyú kialakításának köszönhetően mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára ideális választás.

Rendelés és Szállítás

Webhsopunkból egyszerűen és gyorsan megrendelheted az ACERBIS HANDGUARDS VISION (BLACK * ORANGE) AC 0017044 kézvédőket. Gyors szállítással, kedvező árakkal és megbízható ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre, hogy minél hamarabb élvezhesd új kiegészítődet.

#Szín Fekete (090)
#Szín Narancs (010)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges