ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642

Gyártó:
Cikkszám:
736324
Gyári cikkszám:
AC 0015642

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642

Gyártó: ACERBIS

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Alkatrész

Termékleírás:

Üdvözöljük a Motoralkatrész Webshop-ban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínáljuk. Ismerkedjen meg az ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642 termékünkkel, amely kifejezetten a szupermotor rajongók számára készült. Ez a csere alu bar kiváló kiegészítője minden motorkerékpárnak, amely kézvédő rendszerrel rendelkezik.

Ezek a pótalkatrészek magas minőségű alumíniumból készültek, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az ACERBIS által gyártott alu rúd nem csak elegáns megjelenést biztosít, hanem kiemelkedő védelmet is nyújt a motorosok számára. Az alumínium kiváló tulajdonságai között szerepel a könnyű súly és a nagy szilárdság, így ideális választás minden motoros számára, aki szeretne biztosítékot a maximális biztonságra.

Az ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642 tökéletesen illeszkedik a legtöbb szupermotor típushoz. A telepítés egyszerű és gyors, ami azt jelenti, hogy kevesebb időt tölt szereléssel és több időt a motorozással. Ez a termék számos előnyt nyújt a motorosok számára, beleértve a jelentős súlycsökkenést és a könnyebb kezelhetőséget is.

A kiegészítő adatokat és technikai paramétereket illetően:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Modell: Pótló Alu Rúd Supermoto AC 0015642
  • Anyag: Nagy szilárdságú alumínium
  • Szín: Ezüst
  • Kompatibilitás: A legtöbb szupermotor típushoz alkalmas
  • Telepítés: Egyszerű és gyors

Az ACERBIS hosszú évek óta az egyik vezető motoralkatrész-gyártó, amely megbízható termékeivel szerzett hírnevet. A vásárlók számos pozitív visszajelzése bizonyítja ennek a cégnek a megbízhatóságát és a termékeik kiváló minőségét.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ha szeretné motorját a legjobb minőségű alkatrészekkel felszerelni, akkor az ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642 tökéletes választás az Ön számára.

Rendelje meg most, és tapasztalja meg az ACERBIS termékeinek kiváló minőségét és tartósságát. Egyszerűen helyezze a kosárba a terméket, és élvezze a gyors és precíz szállítást közvetlenül az Ön ajtajához. További kérdésekkel nyugodtan lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Figyelem: A termék kizárólag a kijelölt modellekhez használható, kérjük ellenőrizze a kompatibilitást vásárlás előtt. Az alumínium alkatrészek megfelelő karbantartást igényelnek a hosszabb élettartam érdekében.

Bővítse motorbiciklijének felszereltségét és biztonságát az ACERBIS PÓTLÓ ALU RÚD SUPERMOTO AC 0015642 segítségével. Ne várjon tovább, szerezze be most!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták